Сьогодні: Сб, 20-04-2024    04:33:30
Житомир » Новини » Події » 2010 » Декабрь » 13 » 18:10:05

Втікаючи, п'яний водій врізався в огорожу будинку. ФОТО

13-12-2010, 18:10:05 2283 Коментарі 0 Читать на русском

Втікаючи, п'яний водій врізався в огорожу будинку. ФОТО

У Житомирській області у місті Бердичів п'яний водій вантажівки, пошкодивши чуже авто і намагаючись втікти від водія іномарки, врізався в огорожу приватного будинку.

Відразу й не помітиш те, що неподалік перехрестя Ново-Іванівського та 2-го провулку Шелушкова вантажівка, з'їхавши з проїжджої частини, врізалась в огорожу.

На вулицях міста розвернувся справжній автодетектив. Пригода за участю вантажний "Газель" і легкового "Опеля" взяла свій початок на вулиці Котовського.

 - У районі цегельного заводу (як спускатися з Червоної Гори) я їхав по вулиці Котовського. Ця "Газель" пішла на обгін і зачепила мене зліва. Пошкодила обидві двері і дзеркало. Далі почала тікати. Коли я наздогнав, вантажівка була вже ось у такому вигляді, - Розповів Юрій Безсмертний, водій іномарки.

Добре, що слідував за кривдником, тримаючи його в полі зору, констатує водій "Опеля", в іншому випадку знайти водія вантажівки було б непросто.

Після того, як "Газель" проти своєї волі "припаркувалася", Юрію Безсмертному вдалося навіть поспілкуватися з її водієм. Той, говорить, визнав свою провину. Втім далі визнання розмова не пішла.

 - Водій "Газелі" був у нетверезому стані ... і втік, - каже Юрій Безсмертний.

Зараз на місці ДТП працюють інспектори ДАІ, які, крім причин зіткнення, з'ясовувати місцезнаходження зниклого водія.

П'яний водій

ДТП у Бердичеві

Аварія у Бердичеві


Тегі: водії, ДТП, Поздравление Маме, Бердичів
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: