Сьогодні: Пт, 29-03-2024    17:51:56
Житомир » Новини » Кримінал » 2010 » Декабрь » 14 » 10:46:39

Дівчата з Житомира, під виглядом учасниць конкурсу краси, займались проституцією в ОАЕ

14-12-2010, 10:46:39 2932 Коментарі 0 Читать на русском

Дівчата з Житомира, під виглядом учасниць конкурсу краси, займались проституцією в ОАЕ
Корольовський районний суд м. Житомира, за вчинення злочинів і залучення дівчат до проституції засудив групу сутенерів і призначив їм покарання - позбавлення волі строком на 5 років.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє Андрій Чуприна, прокурор відділу прокуратури Житомирської області.

Технологію звідництва було продумано заздалегідь. Спочатку, за попередньою змовою, група осіб знаходила малозабезпечених мешканок м. Житомира, яким пропонували вилетіти в Об'єднані Арабські Емірати для надання послуг інтимного характеру місцевим багатіям (так званим «шейхам»).

Прикриваючись модельним бізнесом, дівчат фотографували, розміщували дані на відповідному сайті мережі Інтернет. Попередньо домовлялися і з посередниками в Еміратах, в «обов'язки» яких входило оформлення електронних віз, квитків на літаки, підбір осіб, які за своїми зовнішніми даними могли б зацікавити клієнтів, організація зустрічі з дівчатами і доставка їх до місця розташування вілл, де відпочивають місцеві багатії, і вирішення фінансових питань.

За посередницькі послуги сутенери отримували половину того, що діставалося дівчатам.

На сьогоднішній день мало кого цікавлять моральні сторони подібної діяльності, проте дівчата на судовому засіданні чомусь зніяковіли і почали вигадувати історії про знайомства на сторінках Інтернет з молодими арабськими хлопцями, з якими просто їздили відпочивати.

У цій кримінальній історії, за бажанням, можна знайти і маленький позитив. Одна з дівчат тепер навчається у престижному вузі, друга допомогла в лікуванні хворої бабусі, а третя просто закінчила давно бажаний ремонт в старій квартирі.

Батькам і рідним дівчата говорять, що гроші заробили, виступаючи моделями на міжнародних конкурсах краси.

Тегі: сутенери, проституція, Житомир, ОАЕ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: