Сьогодні: Чт, 28-03-2024    20:24:31
Житомир » Новини » Влада » 2010 » Декабрь » 16 » 16:33:54

«Водоканал» і «Теплокомуненерго»в Житомирі можуть збанкрутувати - Дебой

16-12-2010, 16:33:54 2192 Коментарі 0 Читать на русском

«Водоканал» і «Теплокомуненерго»в Житомирі можуть збанкрутувати - Дебой
Вчора 15 грудня 2010 мер Житомира Володимир Дебой спілкувався з жителями Житомира на обласному радіо в передачі «Облаштуємо місто разом».

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба міськради.

Мер подякував житомирян за кредит довіри, наданий йому на виборах і підтвердив своє усвідомлення високої відповідальності за реалізацію даних обіцянок.

Відповідаючи на запитання, Володимир Дебой розповів, що найболючішими залишаються забезпечення міста теплом і водою. Він не виключив, що "Водоканал" і "Теплокомуненерго" можуть збанкрутувати.

Однак, зараз проводиться робота на всіх рівнях щодо отримання лімітів і опрацьовується технічна можливість подачі води кілька разів на тиждень. Ситуація з тепло-і водопостачання - дуже серйозна як у нашому місті, так і по всій державі. Якщо її не виправити, то комунальні підприємства «Водоканал» і «Теплокомуненерго» будуть приведені до банкрутства.

Основне завдання міського голови полягає в збереженні їх у комунальній власності, сприянні у виведенні на економічно обгрунтовані тарифи і стабільну роботу, можливості мати кошти на ремонт мереж, їх облаштування та розвиток. Підприємства не повинні бути збитковими, а належним чином забезпечені: колективи-роботою і стабільною зарплатою, а населення - якісними послугами.

Для вирішення поставлених завдань необхідна команда, яка розуміє, працює професійно, в інтересах житомирян, любить своє місто і не ховається від проблем. У кадрових питаннях основними вимогами залишаються - порядність, професіоналізм і патріотизм. Перш за все - це молоді, енергійні заступники, які добиралися не за політичною доцільністю, а за вказаними принципами.

Міський голова зазначив, що величезну кількість людей, які хочуть потрапити на прийом, неможливо прийняти відразу фізично за браком часу і необхідністю невідкладного вирішення багатьох питань. Він звернувся до жителів міста з проханням внести пропозиції щодо вирішення своїх проблем заступникам та керівникам управлінь. Найближчим часом також будуть відкриті громадські приймальні міського голови в Корольовському і Богунському районах, в яких будуть опрацьовуватися питання, що дозволить їх вирішувати оперативно.

Тегі: Дебой, радіо, Житомир, Теплокомуненерго
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: