Сьогодні: Чт, 25-04-2024    10:38:48
Житомир » Новини » Культура » 2010 » Декабрь » 17 » 16:18:28

Дебой запалив головну ялинку Житомира і привітав усіх з наступаючим Новим роком. ФОТО. ВІДЕО.

17-12-2010, 16:18:28 2161 Коментарі 0 Читать на русском

Дебой запалив головну ялинку Житомира і привітав усіх з наступаючим Новим роком. ФОТО. ВІДЕО.
Сьогодні в п'ятницю 17 грудня мер міста Володимир Дебой запалив головну ялинку Житомира на площі ім. Сергія Корольова.

Як повідомила «Журналу Житомира» прес-служба міськради, Дебой привітав всіх житомирян з наступаючими Новорічними святами.

  - Всі ми з нетерпінням чекаємо вступу Нового 2011 року в свої права, свідченням цього є сьогоднішнє дійство. Вже незабаром ми будемо святкувати Новий рік і Різдво Христове. Щаслива новорічна пора - привід згадати все краще, що відбулося в минулому. Наше місто жив насиченим і цікавим життям. Нехай все, що радувало Вас у році, що минає, неодмінно знайде своє продовження в році наступному, - зазначив міський голова В. Дебой.

Володимир Дебой також побажав, щоб наступний Новий рік наповнив життя кожного щастям, затишком, обдарував здоров'ям, зігрів теплом і примножив щасливі миті життя.

Всього на майдані Корольова зібралось близько 400 житомирян. Серед святкуючи було багато дітей та… працівників міськвиконкому та облдержадміністрації. Це не дивно, бо напередодні керівництво міста та області «попросило» своїх підлеглих добровільно прийти порадіти відкриттю головного символу житомирських новорічних та різдвяних свят.

По завершенні церемонії запалення ялинки у Житомирі був запущений салют.

Варто відзначити, що сьогодні на Майдані Незалежності в Києві, після урочистого виступу Президента України Віктора Януковича, також запалилася новорічна ялинка. Президент у своєму виступі побажав українцям щасливих свят - Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва.

Новорічна ялинка у Житомирі

Відкриття новорічної ялинки у Житомирі

Святковий передноворічний салют у Житомирі

Тегі: Дебой, свято, Житомир, ялинка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: