Сьогодні: Пт, 29-03-2024    13:50:36
Житомир » Новини » Житомир » 2010 » Декабрь » 20 » 23:01:17

У Житомирі перед новорічними святами у боржників за опалення вилучають телевізори

19-12-2010, 23:01:17 1874 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі перед новорічними святами у боржників за опалення вилучають телевізори
Співробітники «Житомиртеплокомуненерго» спільно з міліцією та журналістами провели п'ятий за останні місяці рейд з вилученням майна у боржників за комунальні послуги.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба ЖТКЕ.

Тепловики навідалися в десять квартир по вулиці Великій Бердичівській. Відпрацювання проходили після 18:00, маючи намір застати боржників вдома.

Однак, поспілкуватися з усіма злісними неплатниками не вдалося - одних не було вдома, а решта - просто не відкривали двері квартири. Ті ж господарі, які впустили непроханих гостей, цілком відчули всі "принади" свого легковажного ставлення з оплати комунальних послуг.

У будинку по вулиці Великій Бердичівській № 65 у чорний список потрапило відразу чотири квартири. В одній з них - власник заборгував понад тисячу гривень. Хазяїна - неплатника чекала не дуже приємна процедура опису майна, яке вже готувалося до вилучення. Боржник не чекаючи логічного завершення цієї справи, добровільно погасив борг.

У наступній квартирі все відбувалося майже за тим же сценарієм, щоправда кульмінація - інша. Сім'я залишилася без телевізора за півмісяця до новорічних свят.

 - Такі відпрацювання продовжаться і після нового року. Правда, ми будемо проводити вже не за два рейди на місяць, а чотири а можливо і шість. Сьогодні ми вилучили телевізор у злісного неплатника, що проживає в будинку по вулиці Великій Бердичівській № 65. Якщо борг буде ліквідовано, майно буде повернуто, немає - він буде реалізований. Ми вже зробили відповідне подання у виконавчу службу. Кошти, отримані від реалізації майна, підуть на погашення заборгованості, - каже заступник директора Житомиртеплокомуненерго Юрій Волоконітін.

Всього, виконавча служба та Житомиртеплокомуненерго провели за останній час п'ять рейдів по 42 квартирах і вилучили майна на кілька тисяч гривень.

Нагадаємо, що станом на 1 листопада 2010 року заборгованість житомирян перед «Житомиртеплокомуненерго» становила майже 14 млн. грн.

Тегі: Житомиртеплокомуненерго, Житомир, боржники, опалення
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: