Сьогодні: Пт, 19-04-2024    23:28:10
Житомир » Новини » Події » 2010 » Декабрь » 22 » 15:42:37

Житомирі у жінки, яка не платила за опалення вилучили іномарку. ФОТО

22-12-2010, 15:42:37 1811 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирі у жінки, яка не платила за опалення вилучили іномарку. ФОТО
46-річна житомирянка Стелла "погасила" свій борг за комунальні послуги, віддавши свій автомобіль "Skoda Octavia".

Саме його співробітники «Житомиртеплокомуненерго» та державної виконавчої служби вилучили в середу, 22 грудня за борги.

Майже п'ять років жінка знімає дві квартири в центрі міста і жодного разу не платила за опалення, воду та електроенергію. За цей час набігла цілком пристойна сума боргу - близько 30 тисяч гривень.

Корольовський районний суд Житомира виніс два судових накази про стягнення існуючої заборгованості. Дані судові рішення Стелла не заперечувала, борг погашати теж не поспішала. За цим судовим рішенням виконавча служба відкрила виконавче провадження.

 - Сьогодні ми вилучили автомобіль "Skoda Octavia". Дана житомирянка заборгувала нам близько десяти тисяч гривень. Автомобіль опломбує виконавча служба і вона буде зберігатися в нас до тих пір, поки не буде погашений весь борг, не тільки нам, а й іншим підприємствам-постачальникам послуг, а це в межах 30 тисяч гривень, - повідомив директор орендного підприємства "Житомиртеплокомуненерго" Валерій Огородник.

За словами Огородника, боржниця пообіцяла погасити весь свій борг. Автомобіль їй буде повернуто відразу, як тільки державна виконавча служба закриє виконавче виробництво.

Нагадаємо, за останні кілька місяців виконавча служба і орендне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» провели 5 подібних рейдів по 42 квартирах і вилучили майна на кілька тисяч гривень. Юридично абонентським відділом з початку року підготовлено та направлено на розгляд суду близько 1800 позовів та заяв про видачу судових наказів. Фактично всі вони задоволені і знаходяться на виконанні державної виконавчої служби.

Станом на 1 листопада 2010 року заборгованість житомирян перед ОПТМ «Житомиртеплокомуненерго» становила майже 14 млн. грн. Це заборгованість, яка утворилася на 1 жовтня 2009. Саме з цього періоду розпочало свою роботу комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго».










Тегі: Житомир, опалення, борги, Житомиртеплокомуненерго
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: