Сьогодні: Чт, 28-03-2024    13:29:41
Житомир » Новини » Спорт » 2010 » Декабрь » 30 » 22:47:53

Житомирська влада відкрито пішла проти президента ФФУ Григорія Суркіса

30-12-2010, 22:47:53 1905 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирська влада відкрито пішла проти президента ФФУ Григорія Суркіса
У Житомирській області як і в більшості областей України за підтримки влади почалася відкрита боротьба проти президента ФФУ Григорія Суркіса.

Опозиція що б то не стало намагається зібрати дві третини голосів членів ФФУ для позачергового Конгресу ФФУ, на якому буде порушено питання про вотум недовіри Григорію Суркісу.

Методика зборів голосів неабияк відпрацьована і майже не відрізняється від області до області.

Одним словом, збір підписів у розпалі! А тепер детально про виконкомі в Житомирі, пише у своєму блозі журналіст Артем Франков, журнал Футбол.

Тут засідання виконкому відбулося 28 грудня. Пан Чернявський, голова житомирської обласної Федерації, вимовив обвинувальну промову ФФУ і після дуже емоційного обміну репліками взялися голосувати.

Підсумок - 14 голосів "проти" позачергового Конгресу, п'ять або шість "за".

Що зробив Чернявський? Він демонстративно вимкнув комп'ютер з розетки і відмовився спочатку друкувати, а потім і підписувати протокол засідання виконкому! Мовляв, не було його і все тут - просто зібралися мужики поговорити, а що голосували, так це зайве ...

Протокол надрукували без нього. Всі, хто був проти Конгресу, його дружно підписали. Документ відбув до столиці.

На наступний день, до Житомира приїхав президент ПФЛ Мілетій Бальчос. З якою метою він прибув, враховуючи відсутність професійних клубів в Житомирській області - ніхто не знає, але можна і знайти причину: припустимо, він хоче вмовити кого-небудь знову записатися в профі.

Ну а справжня мета? Звичайно ж, готувати нове засідання виконкому! І воно було призначено - на 30 грудня.

За інформацією сайту Чемпіон, перед голосуванням, членів виконкому запросили на розмову до губернатора Житомирської області Сергія Рижука.

 - Людей змушують приїжджати на виконком і голосувати проти Суркіса. Особливий тиск чинять на тих членів виконкому, які працюють в державних установах, - розповів Олег Янчевський, член Виконкому Федерації футболу Житомирської області.

І ось сенсація! Повторний виконком Житомирської федерації футболу дав результат, який потрібен супротивникам Суркіса! Прийнято рішення за збори позачергового Конгресу ФФУ та питання про недовіру до президента ФФУ Григорія Суркіса. За - 16 осіб, проти - 4, утрималося - 2.

Відзначимо, що подібні заходи вже відбулися в Рівному, Івано-Франківську, Сумах, Полтаві ... Далі скрізь.

Тегі: Рижук, рейдерство, Скандал, футбол, Житомир, ФФУ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: