Сьогодні: Чт, 28-03-2024    23:52:55
Житомир » Новини » » 2011 » Январь » 2 » 16:51:02

У Бердичеві пройшли змагання з зимової риболовлі

02-01-2011, 16:51:02 1975 Коментарі 0 Читать на русском

У Бердичеві пройшли змагання з зимової риболовлі
У Бердичеві в переддень Нового року відбулися змагання з зимової рибної ловлі.

Всіх бажаючих запросили порибалити члени клубу спортивної риболовлі "Золотий короп", передає телерадіокомпанія "Вік".

Як зазначив незмінний генеральний спонсор змагань Михайло Богун, цією акцією члени клубу хочуть показати старожилам, що річка Гнилоп'ять оживає, що в ній водиться та риба, яку вони ловили ще в молоді роки. Що ж стосується представників нового покоління, то, на переконання Богуна, їм просто корисно відпочити і половити рибу в екстримальних умовах.

Один з рибалок, Руслан Азімов, всього другий раз в житті вийшов рибалити на лід, але наловив чи не найбільше за всіх досвідчених колег. Про свою удачу Руслан, доброзичливо посміхаючись, сказав так:

"Ніяких секретів і технік не знаю, чесно кажу. Просто взяв закинув і спіймав". А от найстаршому учаснику змагань Анатолію Ходаковському - 72 роки. Він упевнено розташувався біля берега і, знаходячись майже весь час на одному місці, зловив близько двадцяти рибин. "Колись і більше ловив. Дивлюся, де місце темне і засніжене, там риба не так лякається. Спробував, пробурив - ловиться: значить, треба тут сидіти", - говорить ветеран зимової риболовлі.

Поки рибалки змагалися за найбільший улов, на березі вже закипала вуха. На морозі вона всім здалася надзвичайно смачною.

Тегі: риболовля, Бердичів, Житомирська область, річка Гнилоп'ять
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: