Сьогодні: Пт, 19-04-2024    04:20:09
Житомир » Новини » » 2011 » Январь » 5 » 18:17:16

У Житомирському театрі відбулася прем'єра дитячої новорічної казки «Дюймовочка». ФОТО

05-01-2011, 18:17:16 2719 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирському театрі відбулася прем'єра дитячої новорічної казки «Дюймовочка». ФОТО
Бридкі жаби, сліпі кроти-мажори і жуки-джазмени - всі намагаються одружуватися на маленькій невинній дівчинці. Але їй дістається справжній принц і ще пара крил - все як у казці.

Хоча, це і є казка - "Дюймовочка" - прем'єру якої до Нового року підготував дітям Житомирський музично-драматичний театр.

Перед початком вистави у холі другого поверху драмтеатру для дітей організовують невелику культурну програму з іграми та Дідом Морозом. А потім усіх запрошують до зали на виставу.

Вистава нагадує красиву дитячу книгу - коли відкриваєш її, повністю поринаєш у казку. За словами театралів, складність «Дюймовочки» в тому, що сам твір носить ліричний характер, але від цього намагалися відійти.

Оформлення вражає своєю масштабністю - тільки декорацій заднього плану було розписано вручну цілих 240 метрів. І ці декорації по ходу вистави змінювалися швидко і кардинально. Буквально за хвилину Дюймовочка опинялася то на болоті, то в літньому і зимовому лісі, а потім - у мишачій норі і в казковому королівстві принца.

Музичну атмосферу вистави створив спеціально написаними для неї піснями заслужений діяч мистецтв України Володимир Шинкарук. Аранжуванням музики займався колега з обласного телебачення Ігор Грач.

Новорічна казка для дітей проходить двічі на день в 11 і 14 годин, починаючи з 26 грудня і до кінця різдвяних свят.















Автор фото: Сергій Роздум


Тегі: Житомир, діти, афіша, спектакль
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: