Сьогодні: Сб, 20-04-2024    17:52:41
Житомир » Новини » Політика » 2011 » Январь » 13 » 14:17:16

УНП закликає владу Житомира підвищити якість житлово-комунальних послуг

13-01-2011, 14:17:16 1811 Коментарі 0 Читать на русском

УНП закликає владу Житомира підвищити якість житлово-комунальних послуг
Житомирський осередок партії УНП закликає владу Житомира звернути увагу на невідповідність вартості комунальних послуг їх якості.

Нагадаємо, з початком нового року Житомирська міська влада привітала городян черговим подорожчанням послуг опалення і гарячої води. Згідно з рішенням міськвиконкому, цього року житомиряни платитимуть більше майже на 30% за тепло і майже на 25% - за гарячу воду.

Як зазначив голова управи Житомирської обласної організації УНП Едварт Тичина, «знову в центрі уваги міської влади виявилося не якість надання комунальних послуг, а їх вартість».

 - Те, що справжнім теплом у квартирах можуть похвалитися далеко не всі, а гарячої води як не було в місті, так, в більшості будинків, і немає, - схоже, міську владу аніскільки не хвилює, - зазначив Тичина.

Представник УНП вважає, що збільшення грошових надходжень від житомирян не піде на модернізацію підприємств-постачальників комунальних послуг. «Адже це вже не перше подорожчання, а поліпшень досі немає».

 - Цього року знову більшість будинків Житомира отримали тепло зі значним запізненням. І це незважаючи на абонплату за користування теплом, яку мешканці сплачують протягом усього року для утримання тепломережі в належному стані, - заявив представник УНП, додавши, що «велика частина жителів міста скаржаться на низьку якість послуг з теплопостачання, це стосується і низької температури в квартирах на нижніх поверхах будівель, і того, що початок ремонтних робіт на тепломережах часто збігається з настанням опалювального сезону».

Тегі: Житомир, опалення, УНП, ЖКГ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: