Сьогодні: Пт, 29-03-2024    00:02:56
Житомир » Новини » Спорт » 2011 » Январь » 15 » 02:21:19

Житомирський «Контингент» обіграв «Поділля» Хмельницький. ФОТО

15-01-2011, 02:21:19 1805 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирський «Контингент» обіграв «Поділля» Хмельницький. ФОТО
14 січня, відбувся перенесений матч 6 туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої Ліги, де житомирський «Контингент» приймав команду «Поділля-УМВС» з міста Хмельницького.

До даної гри команди підійшли займаючи сусідні рядки в турнірній таблиці, так «Контингент» розташувався на четвертому місці, а суперник пунктом нижче. Так що можна було припустити, що гра буде рівною.

Гра почалася з запізненням на тридцять хвилин, так що у гравців «Контингенту» було достатньо часу на підготовку до гри на передматчевій тренуванні.

Зі стартовим свистком господарі відразу захопили ігрову перевагу, так що першого гола не довелося довго чекати. Вийшовши на заміну на четвертій хвилині, Сергій Литвиновський пройшов польовому флангу, фінтом обігравши суперника і точним ударом низом відправив м'яч у сітку воріт. Після забитого гола ще двічі міг відзначитись Володимир Мухін. Перший раз вийшовши сам на сам з воротарем він обіграв його, але на швидкості пробив повз ближньої штанги. Під час другого виходу він перекинув голкіпера, але м'яч, зрадницьки, черкнувши поперечину, пішов вище воріт.

У гравців «Поділля-УМВС» було кілька реальних можливостей забити гол, але всі їх спроби запобіг Максим Сорокін своєю впевненою грою, чим заслужив бурхливі овації уболівальників.

Другий тайм почався за рахунку 1-0 на користь господарів. Але цей рахунок не протримався довго, у черговій атаці Сергій Литвиновський, обігравши суперників на своєму фланзі віддав точну поперечну передачу Володимиру Мухіну, який виявився не прикритим біля чужих воріт і в один дотик забив м'яч у сітку. Так рахунок став 2-0 вже на другій хвилині другого тайму. Через хвилину все той же Литвиновський, отримавши м'яч у центрі поля змістився до чужих воріт і пробив. Удар був сильний і точний. М'яч, ударившись об штангу, заскочив у ворота. Забивши гол Литвиновський з Ковалем відсвяткували його, показавши невелику сценку, яка дуже сподобалася вболівальникам.

Наступний гол був забитий через кілька хвилин, після передачі Юрія Коваля Володимир Мухін точно пробив по воротах. Так за п'ятнадцять хвилин до кінця гри «Контингент» зробив "свою справу", довівши рахунок до розгромного 4-0, залишалося лише утримати результат.

Але суперники не здавалися, що і призвело до двох голів у ворота житомирян на одинадцятої та тринадцятої хвилинах відповідно, скоротивши відставання до двох м'ячів.

Але цей рахунок не виявився фінальним. Так провівши вдалу атаку за сім хвилин до кінця гри Володимир Мухін зробив простріл на дальню штангу, де в той момент опинився Роман Кірішун, який і замкнув простріл, довівши рахунок до фінального 5-2. «Поділля-УМВС» ще намагалося відігратися, випустивши п'ятого польового гравця, але це не дало результату.

Так фінальний свисток зафіксував результат 5-2 на користь господарів, що дозволило піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці, поступаючись «Одесі» тільки за різниці забитих і пропущених голів.

У таблиці бомбардирів Сергій Литвиновський закріпився на другому місці, маючи в своєму активі одинадцять забитих м'ячів, поступаючись тільки Бобильова Володимиру з команди "Шанс-Авто", у якого чотирнадцять м'ячів.

Наступна домашня гра житомирян відбудеться 22 січня проти МФК «Одеса»

Прийдіть і підтримайте житомирську команду.
Житомирський ФК Контингент

Футзальний клуб "Контингент" Житомир

Контингент футзал Житомир

Статтю підготував Андрій Архипов, допомагав Костя Осадчук

Тегі: Житомир, Контингент, футзал
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: