Сьогодні: Пт, 19-04-2024    02:16:00
Житомир » Новини » Спорт » 2011 » Январь » 20 » 01:16:52

«Контингент» повернув собі другу сходинку в турнірній таблиці перед грою з «Одесою»

20-01-2011, 01:16:52 2265 Коментарі 0 Читать на русском

«Контингент» повернув собі другу сходинку в турнірній таблиці перед грою з «Одесою»
Через два дні після минулої гри житомирський «Контингент» вирушив у гості до Львова, щоб зіграти з місцевою «Енергією-2». Ця гра була перенесена на прохання львівської команди, так як та в той момент брала участь у міжнародному турнірі, який проходив у Білорусії.

Велику подяку хочеться висловити фірмі «Рудь» на чолі з президентом Рудем Петром Володимировичем і страхової компанії «UNIQA». Без їх підтримки не відбулися б останні ігри за участю «Контингенту» і завдяки спонсорам команда змогла вирушити на виїзд до Львова на цю гру.

Перед цією грою команди перебували на різних полюсах турнірної таблиці. Так «Контингент» виграв п'ять ігор з шести і програв одну проти «Меркурія» з Чернівців. «Енергія-2» провела шість ігор, всі з яких програли і розташувалися на останній Сточки турнірній таблиці, з нулем у графі очок. Поясненням цього може бути те, що команда на 90% складається з молодих гравців, а так само що це перший сезон команди в Першій Лізі.

На цю гру житомиряни заявили всього вісім гравців: Максима Сорокіна, Віталія Проценко, Миколи Піхоцькому, Юрія Коваля, Романа Кірішуна, Якова Федорченко, Сергія литвинівського і Володимира Мухіна. Два воротаря і шість польових гравців, з такою короткою лавкою запасних дуже важко грати навіть проти аутсайдера.

Дана зустріч закінчилася з рахунком 1-2 на користь гостей.

Гра для житомирян вийшла дуже нервовою. «Контингент» пропустив першим і дуже довго хлопці не могли зрівняти рахунок. Не за довго до кінця гри житомиряни випустили п'ятого польового гравця, роль якого взяв на себе Володимир Мухін. Гру вдалося врятувати на останніх хвилинах, обидва голи були забиті Сергієм Литвиновський, який проявляє свої лідерські якості і не боїться брати «гру на себе» у вирішальні моменти для команди. Так у семи іграх він забив 13 м'ячів, тобто в середньому він забиває два м'ячі за гру, а також радує вболівальників не тільки результативною, але й гарною грою.

Так само в день гри відсвяткував свій День Народження гравець «Контингенту» Яків Федорченко. Хочеться від імені уболівальників привітати зі святом і побажати успіхів в житті і в кар'єрі гравця.


У суботу, 22 січня о 12:00, в місцевому СК «Динамо» відбудеться 8 тур чемпіонату України з футзалу між житомирським «контингентом» і МФК «Одесою». Протистояння можна назвати, без сумніву, центральним у турі. Матч буде нести принциповий характер, так як буде йти боротьба рівних за силою команд за другу сходинку в турнірній таблиці Першої Ліги групи «А».

Остання гра наших майбутніх суперників закінчилася в деякій мірі сенсаційно. До Одеси приїхав середнячок Першої Ліги ТВК «Львівхолод». Команда гостей з міста «лева» змогла перервати четирехматчевую виграшну серію одеситів. Так на табло зафіксувався рахунок 2-3. Львівська команда створила за гру всього кілька гольових моментів, але вони змогли їх максимально реалізувати, як то кажуть «везе того, хто везе».

На даний момент «Контингент» випереджає «Одесу» всього на три пункти. Так, у разі перемоги житомирян, вони впевнено закріпляться на другій сходинці в турнірній таблиці. А якщо переможуть гості, у команд буде однакова кількість очок, але одесити обійдуть житомирян за різницею забитих і пропущених голів.

Також житомирянам слід особливо звернути увагу на кращого бомбардира команди з міста Одеси Олександра Деріка, який має у своєму активі вісім забитих голів.

Запрошуємо всіх прийти на гру 22 січня о 12:00 в СК «Динамо» і підтримати нашу команду.

Статтю підготували: Андрій Архипов і Костя Осадчук

Футбольна афіша Житомир

Тегі: футбол, Житомир, футзал, Контингент
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: