Сьогодні: Пт, 29-03-2024    03:02:35
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Январь » 24 » 18:58:01

Мер Житомира обіцяє вирішити проблеми з відключенням електроенергії

24-01-2011, 18:58:01 1737 Коментарі 0 Читать на русском

Мер Житомира обіцяє вирішити проблеми з відключенням електроенергії
Завтра, 25 січня мер Житомира Володимир Дебой вирушає у службову поїздку до Києва, щоб вирішити проблему відключення житомирського водоканалу і трамвайно-тролейбусного управління від електроенергії за борги.

Про це він сказав під час наради з питань діяльності житлово-комунальної сфери міста, яка відбулася сьогодні в мерії.

- Тарифи, які сьогодні регулюються державою з водопостачання та водовідведення, а також тариф на опалення, не відповідають собівартості. У зв'язку з цим ми не маємо можливості розраховуватися 100-відсотково за електроенергію, в першу чергу для таких підприємств, як водоканал і трамвайно-тролейбусне управління. Відповідно є проблеми з розрахунками за газ за «Теплокомуненерго». - Заявив Володимир Дебой.

При цьому, Житомирський міський голова заявив що зробить все для того, щоб завтрашня службова поїздка в Київ завершилася позитивно. Мер міста розраховує знайти розуміння у постачальницьких компаніях і спільно вийти на рівень уряду, щоб цю проблему зняли.

- Я не вважаю, що це нормально, коли обмежують водопостачання городян, які сумлінно сплачують за надану послугу за ціною, яка діє на сьогоднішній день, - додав Дебой.

Мер Житомира підкреслив, що в силу популізму попередньої влади тарифи не піднімалися, і на сьогоднішній день їх рівень становить 50% від собівартості. В інших українських містах їхній рівень становить 85-95%.

Як повідомлялося, сьогодні Житомиробленерго заявив про наміри відключити від енергопостачання місцевий водоканал і трамваіно-тролейбусне депо. Дана ситуація може призвести до соціальної напруженості серед населення і зупинити нормальний ритм роботи підприємств та організацій міста.

Тегі: Дебой, Житомир, електропостачання, відключення, борги
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: