Сьогодні: Вт, 16-04-2024    23:08:02
Житомир » Новини » Події » 2011 » Январь » 31 » 23:08:27

На річці Гуйва під Житомиром рибалки знайшли понівечений труп чоловіка

30-01-2011, 23:08:27 2122 Коментарі 0 Читать на русском

На річці Гуйва під Житомиром рибалки знайшли понівечений труп чоловіка
Зібравшись вранці на пошуки зручного місця для риболовлі, житель селища Новогуйвинське, знайшов понівечений труп чоловіка, який знаходився посеред річки Гуйва, за кілька метрів від берега. Нижня частина тіла була у воді під льодом, а верхня - над водою.

Наляканий рибалка повідомив у міліцію.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, прояснила деякі обставини злочину, висловивши припущення, що чоловік загинув не без сторонньої участі, так як на трупі було безліч саден і синців.

Пізніше версія правоохоронців підтвердилися. В ході розшукових заходів міліціонери встановили, що 49-річний житель Житомира Дмитро став жертвою свого товариша Максима (імена змінені).

25 січня він вирішив навідатися до старого знайомого в одне із сіл, розташоване недалеко від Житомира. Вечірні посиденьки переросли у звичайну пиятику. В цей час до двох друзів приєдналася ще й співмешканка Максима. Коли «підігрітий» горілкою Максим перевів тему застільних розмов до повернення Дмитром боргу, між друзями виникла суперечка. Адже Дмитро навідріз відмовився віддавати гроші, і все тому, що їх у нього практично ніколи і не було.

Позик він встиг нахапатися чимало - тільки Максиму повинен був повернути 25 тисяч гривень, а для безробітного це була непосильна сума.

Розлючений такий «нахабством» Максим разом зі своєю «дамою серця» накинулися на Дмитра і почали його бити. Непритомного боржника господар кинув у льох.

Для Дмитра «пресинг» позичальників мав трагічний наслідок - він помер. Так непередбачувано закінчився нічний візит чоловіка до старого друга ...

Прокинувшись наступного ранку, господарі будинку зрозуміли, що накоїли непоправне лихо. Але зізнаватися у вбивстві вони не збиралися, навпаки взялися за обдумування того, як би позбутися від трупа.

26 січня близько опівночі, «замітаючи» сліди злочину, Максим поклав тіло свого житомирського приятеля на сани, прикрив його мішковиною і попрямував до річки. У такий пізній час у цьому районі не було ні душі, тому Максим, скинувши труп у річку, «довів справу до кінця».

Після затримання Максима міліціонерами, стало відомо що він вже був судимий і притягувався до кримінальної відповідальності за пошкодження майна колишньої дружини.

Тепер на «дует позичальників», які так і не дочекалися повернення 25 тисяч гривень, безжально позбавивши життя свого боржника, чекає лава суду і тривале ув'язнення.

А поки йде слідство, Максим і його «супутниця» не знаходять сміливості зізнатися у вбивстві, «перекидаючи» всю провину один на одного.

Тегі: Житомир, Гуйва, міліція, вбивство
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: