Сьогодні: Сб, 20-04-2024    09:54:11
Житомир » Новини » Влада » 2011 » Февраль » 3 » 20:15:12

Сергій Рижук купив собі звання «Лицар Вітчизни», золотий хрест і шаблю?

03-02-2011, 20:15:12 6217 Коментарі 0 Читать на русском

Сергій Рижук купив собі звання «Лицар Вітчизни», золотий хрест і шаблю?
Губернатор Житомирщини Сергій Рижук від Асамблеї ділових кіл отримав почесне звання «Лицар Вітчизни».

Про це «Журналу Житомира»Повідомляє прес-служба адміністрації.

Урочиста посвята в «Лицарський Легіон України», золотий хрест честі і доблесті і колекційну іменну зброю - лицарську шаблю, Рижук отримає в Палаці «Український дім» 21 лютого.

«Шановний Сергію Миколайовичу!

За високу національну гідність, активну участь у розбудові Української держави, Вас - людину, Яка щоденно вісокопрофесійною кропіткою працею збагачує соціально-економічну міцність України, удостоєно почесні звання «Лицар Вітчизни» з врученням ордена «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни», золотого іменного диплома і колекційної «іменної зброї»
.

Директор Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного Управління генерал-майор В.В. Вознюк.

В Асамблеї журналістам повідомили, що заявку на отримання почесного звання «Лицар Вітчизни» можуть подавати державні органи та органи місцевого самоврядування, або ж працівники підприємства. Нагороджують всіх. Участь у нагородженні проходить на платній основі.

Скільки обійшовся Рижуку золотий хрест честі і доблесті, золотий іменний диплом та колекційна іменну зброю в Асамблеї озвучувати не захотіли.

Помічник губернатора Михайло Жаворон повідомив, що пан Рижук був здивований, коли отримав повідомлення про нагороду. Хто подавав заявку і хто проплатив нагородження голови в адміністрації не знають.


Нагадаємо, 29 вересня 2010року, начальник Генштабу - Головнокомандувач Збройних Сил Україна генерал-полковник Григорій Педченко вручив відомчі нагороди голові Житомирської ОДА Сергію Рижуку.



http://4.bp.blogspot.com/_wfNsHyXAKeg/TUqa1Qj1VvI/AAAAAAAAAJ0/KUF4Q-r4JpQ/s1600/Ryzhuk+shabla.jpg
Золотий хрест честі і доблесті, золотий диплом і колекційна іменна зброя

Тегі: Рижук, орден, армія
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: