Сьогодні: Пт, 19-04-2024    15:02:31
Житомир » Новини » Спорт » 2011 » Февраль » 4 » 15:05:15

Губернатор і мер Житомира показали дітям майстер-клас з фігурного катання. ФОТО

04-02-2011, 15:05:15 3193 Коментарі 0 Читать на русском

Губернатор і мер Житомира показали дітям майстер-клас з фігурного катання. ФОТО
Сьогодні ввечері в Житомирі, на ковзанці Глобал ICE, Відбулося відкриття першого уроку з фігурного катання та ковзанярського спорту для житомирських школярів.

50 пар дитячих ковзанів з допомогою спонсорів організував житомирський міський голова Володимир Дебой.

Довелося виконувати обіцянку свого політичного і владного побратима Сергія Рижука, який колись пообіцяв поставити на "ковзани" всіх житомирських школярів.

Тепер учні кожної з житомирських шкіл по черзі будуть проходити уроки катання на ковзанах в одному з трьох закладів міста, де є каток. Це "Глобал" (20 пар ковзанів), "ФОК" (15 пар) і "Плаза" (15 пар).

Перші чотири заняття для школярів безкоштовні, всі наступні будуть коштувати символічні 5 гривень.

Відкриття відбулося весело і по-спортивному

Дітей вишикували в ряд, виступив Володимир Дебой та Сергій Рижук. Пообіцяли на досягнутому не зупинятися і організовувати "виїзні" заняття з фізкультури та інших спортивних дисциплін.

Діти їм поплескали в долоні, одягли нові ковзани і приступили до сеансу катання.

Відверто порадував на імпровізованій прес-конференції Сергій Рижук. У присутності телекамер і диктофонів, він заявив, що: "Ковзани для нього, це як ... секс. Мовляв, поки до сьомого поту не дійде - не зрозумієш, що це таке".

Така несподівана аналогія губернатора викликала у всіх, хто це почув легкий шок упереміш зі сміхом.

Потім Рижук і Дебой надівши ковзани стали ганяти по катку. Більш молодші чиновники - підлеглі губернатора, трохи зніяковіли - Рижук у свої 60 років так літає на ковзанах, як метеор!

Як він сам про себе говорить - сільський спортсмен ... Хвалиться, що може ще швидше їздити на ковзанах, проте боїться: "Гепнутися перед телекамерами".

Дебой від свого наставника не відставав - катався з дітками і фотографувався з усіма бажаючими.


Подарунок для житомирських школярів - 50 пар ковзанів



Дітей було багато. Чиновників різного рівня - не менше.

Начальник міського управління освіти Валентин Арендарчук оголошує про старт в Житомирі уроків фізкультури на ковзанах

Володимир Дебой: "Нам дуже приємно, що в кінці цього робочого тижня ми даємо старт такому добрій і корисній справі, як уроки фізкультури на ковзанах. Багато наших дітей вже вміють кататися, але є й такі, хто сьогодні вперше виходить на лід, ми хочемо, щоб у Житомирі кожна дитина навчився красиво і впевнено кататися, адже діти - наше майбутнє, а нам потрібна в майбутньому тільки здорова нація... Ми на цьому не зупинимося, будемо робити подальші кроки для того, щоб уроки фізкультури в Житомирі ставали більш різноманітними і цікавими "





Сергій Рижук: "Бізнесмени побудували цю чудову арену, вони хочуть і мають право заробляти гроші. Ми з мером згодні в тому, що хай вони заробляють гроші, але не на дітях. Нехай діти заробляють собі тут здоров'я, тому ми домовилися з адміністраціями "Глобал", "ФОКу" і "Плази" на базі цих установ за невеликі кошти будуть проходити дитячі уроки фізкультури. Ковзани ми для цього вже придбали."

Діти з радістю сприйняли можливість безкоштовно покататися на ковзанах)






Потім мер Володимир Дебой встав на ковзани і показав усім, як він вміє кататися.

Кататися він вміє!



Сергій Рижук, відбігав кілька швидких кіл, трохи задихавшись, порівняв катання ковзанах з ... сексом і зазначив, що може і швидше їздити, і боїться гепнутися перед журналістами)))

Редактор Репортер Житомира Сергій Фещенко не упустив можливості надіти ковзани і намотати з житомирськими школярами і чиновниками сотню-другу кіл ...


Начальник управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно віддала перевагу спокійному спогляданню того, як катаються діти.

На ковзани пообіцяла стати наступний раз.


Представники управління у зв'язках з громадськістю Житомирської міської ради Ольга Белобровец (Ліворуч) і Світлана Прокоф'єва ретельно фіксували на камеру, все, що відбувається. Світлана Прокоф'єва, до речі, вперше у своєму житті стала на ковзани. Правда, відійти від бортика їй так і не вдалося...

До пів на восьму вечора на ковзанці каталися діти ...

Тегі: Дебой, Житомир, Рижук, діти, школярі, каток
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: