Сьогодні: Чт, 25-04-2024    14:27:47
Житомир » Новини » » 2011 » Февраль » 10 » 18:55:28

У Житомирі через недбалість комунальників 90 сімей залишилися без води та опалення

10-02-2011, 18:55:28 1926 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі через недбалість комунальників 90 сімей залишилися без води та опалення
Вже четверту добу без води та опалення в квартирах живуть мешканці Житомира по вулиці Мануїльського, 100-a. Дев'яносто сімей стали жертвами халатності працівників "Житомирводоканал" і "Жітомртеплокомуненерго".

67-річний Павло Гарбаренко, проживає в квартирі № 22 цього будинку, шокований ставленням до своїх обов'язків відповідних служб. Пенсіонер звертається за допомогою, а у відповідь чує невдоволення і не бажання вирішити проблему жителів.

Директор 8-го ЖЕКу Сергій Кузьмінський запевняє, що проблема виникла не з них, а швидше за все, через водоканал.

Диспетчер "Житомирводоканал" попросила Павла Павловича не заважати їй працювати і порадила дзвонити в ЖЕК. У приймальні директора підприємства пообіцяли допомогти, а вже наступного дня працівники водоканалу з'явилися на кілька хвилин і зникли.

У "Житомиртеплокомуненерго" Павлу Гарбаренку відповіли дуже промовистою: "Чоловік, ви мені набридли, наші люди над цим працюють і шукають причину". У міській раді теж не обнадіяли.

Пенсіонери цього будинку налаштовані рішуче. Якщо відповідні служби найближчим часом не почнуть адекватно реагувати на їхню проблему, то 70-ти річні мешканці вийдуть під стіни Житомирської мерії.

Крім того, сьогодні до всіх проблем додався ще й затоплений підвал. Днями працівники «Житомиртеплокомуненерго» міняли біля будинку трубу, і ймовірно, що щось зробили не правильно. У результаті, стався прорив.

Тепер працівники ЖЕКу потроху «виганяють воду з підвалу».

За словами Павла Гарбаренка, щоб відкачати підвал буде потрібно не один день, а щоб тепло і вода повернулися в квартири значно більше часу. І все це, якщо відповідні служби будуть реагувати належним чином.

Тегі: Житомир, опалення, ЖКГ, вода
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: