Сьогодні: Чт, 28-03-2024    18:46:43
Житомир » Новини » Суспільство » 2011 » Февраль » 11 » 01:51:24

У Коростені транспортна прокуратура викрила продавця еротичних журналів і газет

11-02-2011, 01:51:24 1876 Коментарі 0 Читать на русском

У Коростені транспортна прокуратура викрила продавця еротичних журналів і газет
Органи прокуратури Житомирської області продовжують проводити перевірки щодо дотримання вимог Закону України «Про захист суспільної моралі».

Коростенською транспортною прокуратурою в ході перевірки в торговому кіоску «Книги», розташованому в приміщенні залізничного вокзалу станції «Коростень», встановлено наявність у продажу видань сексуального та еротичного характеру.

Це, зокрема, «Секс утрьох», «Біблія оргазму», «Нова біблія сексу», «Мистецтво швидкого сексу», «Мистецтво досвідчених», «PLAYBOY зірки».

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, встановлено, що в кіоску також торгували книгою «Удар російських богів» В.А. Істархова. Поширення книги заборонено згідно з рішенням Національної експертної комісії України як видання, спрямоване на розпалювання національної ворожнечі.

З метою запобігання негативного впливу на формування свідомості неповнолітніх та усунення порушень законодавства приватному підприємцю, якому належать друковані видання, винесено припис про негайне усунення порушень Закону України «Про захист суспільної моралі».

Тегі: Коростень, Житомирська область, прокуратура, журнали, Еротика
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: