Сьогодні: Чт, 28-03-2024    22:49:41
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Февраль » 18 » 15:00:20

Перевізники Житомира також вимагають підвищити вартість проїзду в маршрутках

18-02-2011, 15:00:20 2361 Коментарі 0 Читать на русском

Перевізники Житомира також вимагають підвищити вартість проїзду в маршрутках
Як повідомляв «Журнал Житомира», незабаром в обласному центрі виростуть ціни на проїзд в міському електротранспорті - до 1,5 грн.

Зараз це питання проходить процедуру узгоджень, кінцевим моментом стане прийняття відповідного рішення виконкому міськради Житомира.

- Відповідні документи були вже надані в Мінекономіки, МінЖКГ та інші установи для узгодження вартості проїзду в рухомому складі Житомирського ТТУ. Ми плануємо, що відповідні висновки будуть надані вже до кінця цього місяця - повідомив заступник міського голови Іван Зайнчковський.

Він додав, що приватні перевізники Житомира також звернулися в міськраду з вимогою підвищити тарифи на проїзд у маршрутних автобусах. Але поки що не представили для цього документального обгрунтування.

На думку Івана Зайнчковського, рішення про підвищення цін на проїзд у різних видах громадського транспорту слід приймати одночасно. А сам процес підвищення цін на проїзд у транспорті - невідворотний, оскільки пов'язаний із зростанням вартості енергоносіїв і комплектуючих.

Так, зростання цін на проїзд вже відбувся в деяких містах України: наприклад, у Києві та Кривому Розі.

Нагадаємо, вартість проїзду в трамваях і тролейбусах Житомира сьогодні складає 1 грн. Ціна квитка в маршрутному автобусі дорівнює 1,5 грн.

Тегі: Житомир, маршрутки, тролейбуси, ціни
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: