Сьогодні: Пт, 19-04-2024    19:50:56
Житомир » Новини » Економіка » 2011 » Февраль » 18 » 19:53:50 оновлено: 14:53:08

Житомирські шкарпетки шили на Тернопіллі

18-02-2011, 14:53:08 1742 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирські шкарпетки шили на Тернопіллі
Вже мало кого в Україні можна здивувати підробками всесвітньо відомих торговельних марок. Пів-країни носить китайські кросівки Puma, в’єтнамські джинси Lee та сумки Gucci від корейських виробників. І далі зростає перелік товарів, які «безпосередньо від виробника» наповняють ринкові прилавки країни. Нещодавно до цього почесного списку потрапила і одна відома українська фабрика з виготовлення шкарпеток.
 
Під час перевірки міні-цеху з виготовлення панчішної продукції, який діяв в одному з сіл Козівського району Тернопільщини, правоохоронці вилучили тисячі пар шкарпеток з реквізитами відомої житомирської фірми.
 
Про це повідомили 18 лютого у відділі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області.
 
Міліціонери припускають, що власниця підприємства впродовж тривалого часу реалізовувала власну продукцію під брендом відомого виробника і мала намір продовжувати незаконну діяльність, оскільки в цеху виявили також тисячі примірників чужих етикеток. Розслідування кримінальної справи про порушення прав інтелектуальної власності буде проведено після висновків експертів, пише ЗІК. Зі слів начальника козівської міліції Олега Демчана, немає сумнівів, що фахівці підтвердять ідентичність вилучених етикеток відомої житомирської фірми. Підприємець не змінила ні дизайну, ні адресних даних великого підприємства.
 
Правоохоронці повідомили про інцидент житомирському виробнику панчішної продукції. Не виключено, що він висуне і матеріальні претензії до власниці цеху.
 
Окрім того, жінці доведеться відповісти ще за однією статтею. Під час перевірки з’ясували, що за 35-ти станками у цеху працювали щонайменше 12 осіб. Майже всі – нелегально, адже господиня змогла показати лише два трудові договори.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: