Сьогодні: Пт, 29-03-2024    16:54:06
Житомир » Новини » Кримінал » 2011 » Февраль » 28 » 14:30:08

У торговому центрі міста Бердичева побилися продавці і покупці

28-02-2011, 14:30:08 2135 Коментарі 0 Читать на русском

У торговому центрі міста Бердичева побилися продавці і покупці
У торговому центрі міста Бердичів (Житомирська область) спалахнула бійка між продавцями і покупцями.

"Невідомо чому, але останнім часом серед мешканців міста все більше і більше похмурих, похмурих осіб, а найменша дрібниця викликає спалахи дратівливості і гніву. Неабиякою мірою поганому настрою сприяє постійне зниження рівня життя, та й зимова негода вже неабияк дістала - людям хочеться тепла, і не тільки на вулиці, але і в серцях. На жаль, в суєті днів у нас не завжди є час і бажання приділяти належну людську увагу ближнього, набагато простіше зірвати злість на оточуючих тебе людей, спровокувавши непотрібну сварку. " - пише Денис Заремскій, газета Діловий Бердичів.

Кричущий інцидент, про який розповіли продавці універмагу, стався у четвер 24 лютого серед білого дня на території універмагу «Ювілейний» у місті Бердичеві.

В обідній час на території службового входу, де часто збираються покурити працівники універмагу, дві молоді дівчини, що мають відношення до універмагу тільки в якості покупців, розташувавши свої сумочки, кава і сумку з ноутбуком на лавочці мирно стояли, попивали каву і природно курили.

У той же час до службового входу через свою дозою нікотину вийшли і двоє працівників даного торгового центру - чоловік і жінка. Жінці чимось не догодили мирно розмовляли дівчини, і вона в гучної формі висловила їм своє невдоволення, наказавши стороннім покинути «службове» приміщення. Природно курцям не сподобалося таке звернення, і вони відповіли відмовою в такій же розмовній формі.

У результаті розгорілася словесна перепалка, яка за старовинною російською традицією переросла в бійку. У кого першого не знайшлося підходящих слів, і він пустив у хід руки, невідомо - але по численним чуткам виходить, що чоловік-продавець вдарила одну з дівчат .. ногою, після чого сам отримав синець під оком від її подружки. Результатом побоїща стали синці, садна і забиті місця, а грізна продавщиця залишила на місці події неабиякий жмут свого волосся.

Є інформація, що дівчата теж постраждали. В однієї з них нібито пропала золота сережка, і в запалі бою бійцями був випадково розбитий ноутбук.

Однак на цьому історія не закінчилася, тому що через пару днів одна з постраждалих відвідувачок універмагу прийшла у відділ своїх кривдників разом з мамою. Що спалахнула між ними сварка знову ледь не переросла у побоїще, а втішні епітети, якими голосно обмінювалися ворогуючі сторони, викликали фарбу на обличчях проходять повз людей і легку заздрість у слухачів ці переливи російської мови виконробів.

Щоб не сталося біди, очевидці події були змушені викликати наряд міліції, який і забрав усіх у відділення для подальшого з'ясування обставин.

Як будуть розвиватися події далі, покаже час, а хто з них правий, а хто винен, повинні будуть вирішити співробітники міліції. Але інциденту можна було б уникнути, якби учасники сварки трохи стриманіше по відношенню один до одного.


Нагадаємо, в червні 2010 року, в житомирському супермаркеті "Люцина" охоронці сильно побили двох чоловіків і жінку. Співробітники охоронної структури своєї провини не визнали. "Покупці влаштували в магазині дебош. Це підтверджується записами з відеокамер, Встановлених у залі ", - повідомив директор магазину.

Тегі: міліція, Бердичів, магазини, бійка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: