Сьогодні: Пт, 29-03-2024    13:54:17
Житомир » Новини » » 2011 » Март » 4 » 17:59:33

Подарунок до 8 березня. У «Бердичівські Ласощі» завезли шоколадний статевий орган. ФОТО

04-03-2011, 17:59:33 4853 Коментарі 0 Читать на русском

Подарунок до 8 березня. У «Бердичівські Ласощі» завезли шоколадний статевий орган. ФОТО
У той час, коли по всій країні йде масштабна боротьба з порнографією, а всюдисуще око етики і моралі проникає у найпотаємніші нори розпусти, місто Бердичів прямо очах у численних охоронців порядку перетворюється на гніздо пороку, затягуючи у свої мережі самих невинних жителів нашого міста - дітей.

Може, звучить вищесказане трохи пафосно, але коли наш читач з дитиною зайшов у продуктовий магазин, щоб купити шоколадку, то остовпів від побаченого - на вітрині виставлені на загальний огляд чоловічі дітородні органи, причому виконані в найдрібніших деталях.

Сталася ця зустріч з шедеврами кулінарно-порнографічного мистецтва в магазині «Ласощі», що знаходиться в центрі Бердичева на вулиці Карла Лібкнехта - якраз поряд з дитячим садком і двома школами.

Шоколадний символ чоловічої гордості в найдрібніших подробицях відображає форму справжнього, відрізняючись хіба що розміром. Втім, і тут є можливість вибору - маленькі коштують дешевше (6 грн. 50 копійок), а великі відповідно дорожче (27,50 грн).

Підозрюємо, що подібний специфічний товар завезли у магазин до Дня свята 8-е березня - як жартівливий подарунок від кавалерів для милих дам. Але викликає обурення той факт, що цей товар перебуває у відкритому продажі, та ще й на загальному огляді на висоті дитячого зросту разом з іншими солодощами!

http://img.zhzh.info/_ph/1/2/143506231.jpg






Тегі: продукти, шоколад, магазини, Бердичів
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: