Сьогодні: Вт, 23-04-2024    08:18:15
Житомир » Новини » Події » 2011 » Март » 5 » 17:00:17

Випадкові свідки пожежі в Баранівці врятували трьох дітей і їх бабусю

05-03-2011, 17:00:17 1848 Коментарі 0 Читать на русском

Випадкові свідки пожежі в Баранівці врятували трьох дітей і їх бабусю
На Житомирщині робочі врятували від смерті трьох маленьких дітей та їх бабусю. Драма розігралася в райцентрі Баранівка Житомирської області 4 березня.

Будівля підприємства «Баранівський автодор» розташована в двох кроках від житлового будинку. Близько трьох годин дня кілька співробітників підприємства вийшли на вулицю покурити.

- І раптом ми почули крики жінки, яка бігала навколо будинку і просила врятувати її дітей, - згадує Сергій Заремба. - Я побачив чорний дим, що валив з вікна другого поверху, і кинувся до будинку. За мною побіг мій колега Ярослав Письменюк.

Чоловіки по драбині піднялися на другий поверх і вибили вікно. В одній з кімнат вони виявили п'ятимісячного Сашу, який спав у колисці. В іншій кімнаті на підлозі лежали семирічний Коля, дворічний Андрій і їхня бабуся Валентина. Всі були без свідомості. Чоловіки по черзі винесли малят і жінку на вулицю. Карета швидкої допомоги відвезла потерпілих до районної лікарні.

- Діти надійшли до нас у важкому стані і до цих пір знаходяться в комі, - повідомила завідувачка відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Барановської районної лікарні Оксана Ігнатюк. - Жінка відчуває себе набагато краще. Але її розум ще помутнів і їй важко сказати, як опинилася в лікарні.

Лікарі кажуть, що якби дітей та стареньку вчасно не винесли на вулицю, всі могли б загинути від чадного газу.

- Вогонь знищив домашнє майно в одній з кімнат будинку, - повідомив співробітник прес-служби УМНС України в Житомирській області Сергій Уланов. - До гасіння вогню залучалося відділення місцевої пожежної частини. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Тегі: МНС, діти, Баранівка, пожежа
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: