Сьогодні: Вт, 16-04-2024    08:29:16
Житомир » Новини » Влада » 2011 » Март » 11 » 17:55:53

У мерії Житомира триває ремонт та редизайн інтер'єру

11-03-2011, 17:55:53 1624 Коментарі 0 Читать на русском

У мерії Житомира триває ремонт та редизайн інтер'єру
Мерія міста Житомира зустрічає своїх відвідувачів табличкою з вибаченнями про тимчасові незручності.

У коридорі першого поверху як і раніше йде ремонт. Плитка на підлозі збита до цементу, її осколки звалені сміттям під плівку тут же в кутку. Поруч - лопата і мітла.

Ремонт в мерії триває не перший рік.

Колишній мер Житомира Віра Шелудченко зайнялася ремонтом, так би мовити, зверху: при її владі були оновлені вікна на другому і третьому поверхах, а також відремонтовано сесійну залу. Частина першого поверху також відремонтована, з гардеробної зробили прес-центр, де проходять засідання виконкому. Тепер черга за лівим крилом першого поверху.

При новому мері Володимирі Дебої вже поміняли ворота у дворі мерії: тепер це глухий шматок заліза, закритий протягом всього дня від випадкових перехожих, які, як стверджують працівники виконкому, цілий день снували по двору, зрізаючи кут по дорозі на Житній ринок. Також на поверхах з'явилися двері, що закриваються на кодовий замок, а муніципальна міліція стоїть при центральному вході на другий поверх, біля сходів, що ведуть до кабінету мера.

Центральній пішохідній вулиці Житомира - Михайлівській більше 120 років. Будівля мерії також дореволюційна. На рівні другого-третього поверху по фасаду вже неозброєним оком можна розгледіти звивисті довгі тріщини.

Відомий в Житомирі архітектор Олег Чудовський, ще кілька років тому попереджав, що історичну будівлю, якій вже більше сотні років, необхідно терміново рятувати. Поки рятують «інтер'єр».

Тегі: Житомир, мерія, Ремонт
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: