Сьогодні: Чт, 25-04-2024    06:26:51
Житомир » Новини » Економіка » 2011 » Март » 22 » 13:50:29

У Житомирі депутат міськради затіяв будівництво на тротуарі. Люди скаржаться на незручності

22-03-2011, 13:50:29 2885 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі депутат міськради затіяв будівництво на тротуарі. Люди скаржаться на незручності
У Житомирі жителі будинку № 96 по вулиці Черняхівського (навпроти Комерційного коледжу) обурені будівництвом невідомого об'єкта (на огорожі не вказані контакти забудовника і не пояснюється, що тут будується). 

Огорожа заважає мешканцям будинку, пасажирам громадського транспорту та пішоходам. Крім того, мешканці вважають будівництво незаконним.

За словами обурених житомирян, прямо на зупинці, навпроти входу в аптеку 17 березня встановили паркан, на місці майбутнього будівництва. У годину пік по маленькому шматку тротуару пройти неможливо, крім того, на території будівництва вже утворюється стихійне звалище і туалет.

Мешканці кажуть, що ЖЕКу № 1 нічого не відомо про даний об’єкт, і з ними ніхто не погоджував це питання. Люди відправили запит до прокуратури, а також попросили про допомогу депутата міськради Володимира Кропивницького, який відповідає за цей округ. Він у свою чергу направив депутатський запит до міської прокуратури та на ім'я мера Житомира Володимира Дебоя.

Як вдалося з'ясувати, дозвіл на будівництво (№ 225 від 14.03.11) таки існує. Видано воно на ім'я депутата Житомирської міськради від партії «Рідне місто» Сергія Машковського.

Сергій Машковський, говорить, що у нього є всі документи та дозволи.

«Я не розумію, чому обурюються мешканці. Ніхто з них до мене не звертався. Будівництво законне, всі документи у нас є. Треба відзначити, що тут реконструюється зупинка громадського транспорту. Територія буде упорядкована. Ми будемо намагатись в найбільш короткий час закінчити реконструкцію, щоб уникнути тривалих незручностей», - сказав Сергій Машковський.

http://www.zhitomir.info/images/mod_news/2011-03-22stroiczern_2.JPG


Тегі: будівництво, Житомир, Ремонт, депутати
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: