Сьогодні: Вт, 23-04-2024    15:14:18
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Март » 23 » 20:42:36

Мешканцям Житомира знову перекрили воду за борги Водоканалу. Влада мовчить

23-03-2011, 20:42:36 2198 Коментарі 0 Читать на русском

Мешканцям Житомира знову перекрили воду за борги Водоканалу. Влада мовчить
У Житомирі 23 березня відбулося чергове відключення водоканалу через борги за електроенергію.

Як повідомив директор Житомирських міських електромереж Олег Самчук, відключені всі 4 станції третього підйому водоканалу, остання з них була знеструмлена о пів на третю дня.

Без води залишилися мешканці чотирьох мікрорайонів міста - Крошня, Богунії, Польвої і Малікова-Клосовського. Невеликий напір води спостерігається лише на перших поверхах.

За словами керівництва енергопостачальної компанії «Житомиробленерго», водоканал був завчасно попереджений про вимушену міру, проте протягом 6 місяців ніяких спроб вирішити проблему заборгованості з боку керівництва водоканалу зроблено не було.

Станом на 1 березня 2011 заборгованість водоканалу за спожиту електроенергію склала майже 7,8 млн. грн., причому очікувана недоплата в березні, за заявою мерії і керівництва водоканалу, може скласти 1 млн. 100 тис. грн. Щомісяця борги водоканалу збільшуються в межах 1 мільйона гривень.

Керівництво «Житомиробленерго» заявило, що готове йти на конструктивний діалог, але енергопостачання водоканалу відновить тільки після реальних спроб погасити заборгованість. Свої дії компанія регламентує умовами договору і безвихідністю ситуації.

Конкретних прогнозів в плані того, коли житомиряни отримають воду, директор міськелектромережі не озвучив.

Нагадаємо, в січні 2011 року, мер Житомира Володимир Дебой відзвітував про свою поїздку до Києва і заявив, що проблема з водопостачанням у місті на даному етапі вирішена .

Тегі: Житомир, борги, вода, водоканал
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: