Сьогодні: Пт, 29-03-2024    01:56:38
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Март » 29 » 20:20:19

Житомир планує оновити автопарк машин швидкої допомоги - Бочковський

29-03-2011, 20:20:19 1948 Коментарі 0 Читать на русском

Житомир планує оновити автопарк машин швидкої допомоги - Бочковський
Вчора 28 березня, заступник мера міста Житомир Олександр Бочковський зустрівся з керівником благодійної організації «Турбота і милосердя» Володимиром Самарським і головним лікарем міської дитячої лікарні Володимиром Башеком.

У цей день за підтримки благодійної організації «Турбота і милосердя» дитяча міська лікарня отримала допомогу - нове медичне обладнання.

Олександр Бочковський подякував Володимиру Самарському, громадянином США, за надану допомогу.

- Я вдячний громадському об'єднанню «Турбота і милосердя», які є представниками американської організації в Україні, за постійну допомогу. Думаю, що завдяки нашій співпраці якість медичної допомоги в Житомирі стане вище. - сказав Бочковський.

Надалі, силами міської влади та організації «Турбота і милосердя» планується оновити в Житомирі автопарк швидкої допомоги та переобладнати наявні автомобілі на більш сучасні, з усім необхідним обладнанням.

Сьогодні в Житомирі нараховуэться всього 26 автомобілів швидкої допомоги, а необхідно вдвічі більше. Тому для медичної галузі міста це буде велика допомога.

Керівник благодійної організації Володимир Самарський повідомив, що завдяки впровадженню програми «Операція милосердя», на цей раз лікувальні установи Житомира та дитячі будинки отримали медичні та звичайні ліжка для дітей і дорослих, м'який інвентар. У планах подальшої співпраці - крім надходження до Житомира автомобілів швидкої допомоги, ще й допомога у вигляді шкільних автобусів.

- Я хочу щоб наші люди були здорові. І ми все будемо робити для цього, - додав Володимир Самарський.

Тегі: Житомир, Бочковський, благодійність, швидка допомога
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: