Сьогодні: Пт, 19-04-2024    10:54:03
Житомир » Новини » Події » 2011 » Март » 29 » 20:27:33

Пожежа в Житомирі знищила маслоробний цех і дві тонни насіння

29-03-2011, 20:27:33 2321 Коментарі 0 Читать на русском

Пожежа в Житомирі знищила маслоробний цех і дві тонни насіння
Вчора 28 березня, близько 22:30, в Житомирі загорівся цех з переробки насіння соняшника, одного з приватних підприємств міста.

Як прокоментував подію співробітник прес-служби УМНС в Житомирській області Сергій Уланов, близько 22:30 години у Житомирі дійсно почалася пожежа в цеху одного з приватних підприємств.

Пожежею знищено дах будівлі на площі 150 квадратних метрів і 2 тонни сировини.

На гасіння пожежі залучалось три відділення вогнеборців та відділення частини спеціальної техніки. Причини пожежі встановлюються, йде розслідування.

На думку фахівців, однією з версій пожежі може бути підпал з метою знищення або пошкодження чужого майна.

Причина пожежі встановлюються - йде розслідування. На гасіння пожежі залучалось три відділення вогнеборців та відділення частини спеціальної техніки.


Також 28 березня в місті Бердичів Житомирської області стався ще одна значима пожежа.

За інформацією Сергія Уланова, близько 20 години загорівся двоповерховий житловий будинок на двадцять квартир. Пожежа пошкодила дерев'яні перекриття і перегородки на площі 150 квадратів, а також домашнє майно в трьох квартирах.

За припущенням фахівців МНС, причиною пожежі могла стати несправність електропроводки або порушення правил експлуатації електроприладів. На гасіння пожежі залучалися три відділення бійців МНС і 30-метрова автодрабина.

Рано вранці 29 березня у с. Потіївка Радомишльського району сталася пожежа в адмінбудівлі, що належить комунальному підприємству по прийому платежів. Займання сталося через несправне пічне опалення - в будівлі в печі був пошкоджений димохід. Вогнем знищено покрівлю будинку, перекриття, оргтехніка. Основну частину майна і платіжні документи пожежним вдалося врятувати.

Тегі: Житомир, пожежа
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: