Сьогодні: Пт, 29-03-2024    12:34:52
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Март » 30 » 12:33:43

Заступник міністра ЖКГ особисто перевірив житомирську каналізацію і дав позитивну оцінку. ФОТО

30-03-2011, 12:33:43 2041 Коментарі 0 Читать на русском

Заступник міністра ЖКГ особисто перевірив житомирську каналізацію і дав позитивну оцінку. ФОТО
Сьогодні в Житомир з робочим візитом прибув перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Юрій Єгорович Хіврич.

Поїздка проходила в рамках започаткованих міністерством перевірок у всіх регіонах країни технічного стану систем водовідведення, що вимагають сьогодні суттєвого оновлення, оскільки будівництво нових каналізаційних потужностей і реконструкція діючих мереж і споруд було протягом останніх років припинено.

За інформацією Житомирводоканал Юрій Хіврич ознайомився з системою водовідведення в райцентрі Коростишів і місті Житомир.

Заступник міністра, у супроводі заступника голови облдержадміністрації Миколи Олещенка і мера Житомира Володимира Дебоя відвідав очисні споруди каналізації Житомирського водоканалу.

Директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Леонід Башинський ознайомив високопосадовців з роботою а ОСК-1, де за сучасними технологіями очищення води щодоби повертається для подальшого користування 76 тисяч метрів кубічних стічних вод і виклав проблеми, що вимагають невідкладного рішення і які без допомоги держави здійснити неможливо.

Заступник міністра дав позитивну оцінку діяльності житомирських фахівців і зазначив, що вже в травні Уряд планують затвердити Концепцію Загальнодержавної програми розвитку і реконструкції централізованих систем водовідведення населених пунктів України на 2012-2020 роки.

Передбачається що проблеми з очищенням води в Житомирі будуть враховані.






Тегі: Житомир, вода, водоканал, каналізація
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: