Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:15:29
Житомир » Новини » Технології » 2011 » Апрель » 1 » 11:52:55

«Київстар» навчить батьків стежити за безпекою дітей в мобільному Інтернеті

01-04-2011, 11:52:55 1774 Коментарі 0 Читать на русском

«Київстар» навчить батьків стежити за безпекою дітей в мобільному Інтернеті
76% українських батьків не знають, які сайти відвідують їхні діти. Такі результати всеукраїнського соціологічного дослідження, яке проводив Інститут соціології НАН України за ініціативою компанії «Київстар».

Дослідження також показало, що практично кожна п'ята дитина без вагань повідомляє незнайомим людям інформацію про себе і про свою родину: адреса, професію, графік роботи, батьків. Багато маленьких користувачі Мережі періодично потрапляють на сайти для дорослих або відправляють платні смс за бонуси в онлайн-іграх.


Саме для того, щоб убезпечити дітей від онлайн-загроз при виході в Інтернет з мобільного телефону, «Київстар» представляє нову унікальну безкоштовну послугу «Батьківський контроль».


У чому суть послуги?

Послуга «Батьківський контроль» відкриває дитині доступ з мобільного телефону тільки до переліку безпечних та корисних ресурсів для дітей. Зараз список складається з 44 сайтів освітнього і розважального характеру. Веб-ресурси були запропоновані клієнтами і співробітниками «Київстар» і рекомендовані для дітей експертами Інституту психології ім. Г. Костюка НАПН Україні.


Чому безкоштовно?

- Послуга безкоштовна - це принципове і відповідальне рішення менеджменту «Київстар», - пояснює Наталя Дадіверіна, менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії «Київстар». - Як один з найбільших Інтернет-провайдерів, «Київстар» прагне зробити Інтернет більш безпечним, в першу чергу, для наших юних клієнтів. Послуга «Батьківський контроль» не має аналогів на українському телеком-ринку. Це соціальна послуга, яка дозволить нашим клієнтам запропонувати своїм дітям цікавий і абсолютно безпечний Інтернет в їх мобільних телефонах.


Відгуки батьків

Першими користувачами «Батьківського контролю» від «Київстар» стали відомі батьки Володимир Горянський, Вадим Красноокий та співачка Мілоська. Всі залишилися задоволеними.

Одним з перших в Житомирі послугу протестував Олександр Антонюк, заступник начальника обласного управління у справах сім'ї, молоді та спорту. Він поділився своїми враженнями:

- Цю послугу я підключив на телефон старшої дочки. Думаю, всім важливо розуміти, що «Батьківський контроль» не обмежує свободу дитини і не забороняє, а просто надає перевірену, безпечну інформацію. Разом з молодшою ​​дочкою ми заходили на розвиваючі сайти, доступ до яких забезпечує «Київстар». Це дійсно корисні і розвиваючі ресурси. Вважаю великим плюсом те, що ця послуга надається безкоштовно, і що перелік перевірених сайтів постійно буде поповнюватися. Я рекомендував би додати до списку і сайти, які стосуються спортивного виховання дитини.


Як встановити «Батьківський контроль»?

Щоб встановити послугу, достатньо набрати на мобільному телефоні дитини USSD-запит * 100 * 5 * 1 * ХХХХ #, де ХХХХ - батьківський пароль, і натиснути кнопку виклику. Підключення та використання послуги безкоштовне для всіх клієнтів передплаченого зв'язку «Київстар» та djuice. Докладна інформація про послугу - на сайті www.kyivstar.ua або за номером 466.

Крім того, 2 і 3 квітня в ТРЦ «Глобал» відбудеться акція, де співробітники компанії «Київстар» будуть відповідати на всі питання, що стосуються безпеки дитини в Інтернеті, а також будуть допомагати всім охочим встановити цю безкоштовну послугу.

Тегі: мобільний телефон, діти, інтернет, Київстар
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: