Сьогодні: Пт, 29-03-2024    00:54:01
Житомир » Новини » Економіка » 2011 » Апрель » 5 » 09:37:05

Поляки побудують у Житомирі новий завод з гарячого оцинкування металу

05-04-2011, 09:37:05 2436 Коментарі 0 Читать на русском

Поляки побудують у Житомирі новий завод з гарячого оцинкування металу
До кінця 2011 року в Житомирі планують побудувати новий завод потужністю 50 тис. тонн металовиробів на рік, вартістю 24 млн. доларів. Про це повідомили в дирекції підприємства ВАТ "Полімекс - Мотосталь" (Польща).

За словами контролера-ревізора інвестиційного проекту ВАТ "Полімекс - Мотосталь" Юрія Федуна, це буде завод з нанесення антикорозійних покриттів на металоконструкції методом гарячого цинкування.

Для цього, акціонерне товариство викупило одну з будівель і приміщення фарбувального цеху Житомирського заводу верстатів-автоматів. Виробництво планується ввести в дію до кінця цього року. Запуск нового заводу дасть місту більше 200 робочих місць.

Приймаючи рішення про спорудження нового заводу, польські інвестори зупинили свій вибір на Житомирі тому, що тут діють кілька потужних підприємств, що спеціалізуються на виробництві великогабаритних металевих конструкцій.

Крім того, до уваги приймалося і те, що Житомир знаходиться на вигідній транспортній розв'язці. На заводі в ж розпочато налагодження контактів з майбутніми діловими партнерами, які зацікавлені в їх послугах з гарячого оцинкування виробів.

Планується також створення виробництва, де будуть випускатися настилочні решітки, які використовуються в місцях з підвищеною небезпекою ковзання. А в перспективі до цих напрямків діяльності може приєднатися ще один - продаж і установка оцинкованих бар'єрів уздовж автомагістралей. Переговори з цього приводу вже ведуться.

Тегі: будівництво, Житомир, завод, метал
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: