Сьогодні: Чт, 18-04-2024    07:22:10
Житомир » Новини » Спорт » 2011 » Апрель » 6 » 17:08:37

«Контингент» Житомир вдруге знявся з чемпіонату України з футзалу

06-04-2011, 17:08:37 14022 Коментарі 0 Читать на русском

«Контингент» Житомир вдруге знявся з чемпіонату України з футзалу
Житомирський футзальний клуб СК "Контингент" за чотири тури до закінчення групових матчів, припинив в цьому сезоні виступ у чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги.

Як стало відомо «Журналу Житомира», команду зняли згідно з регламентом змагань за дві неявки на гру в одному колі.

Як повідомлялося, 26 березня житомиряни не приїхали на гру з Дрогобицьким "Каменярем-термопластом", а ще раніше не змогли поїхати в Ковель на гру з командою "Буран". Цю інформацію офіційно підтвердив президент СК "Контингент" Олександр Шнайдер.

Хоча команда і припиняє грати, але не розпадається. "Контингент" навіть спробує до осені повернутися у вищу лігу.

- Я хочу подякувати гравцям за те, що вони так чудово зіграли перше коло, що вони грали фактично на голому ентузіазмі, проявили таку волю до перемоги. Я розумію їхню позицію і постараюся підтримувати й надалі. Разом з тим нам потрібно знайти нових спонсорів та молодих перспективних гравців. Шукаємо навіть за межами Житомира та області.


Нагадаємо, у вересні 2010 року,  за 2 дні до старту чемпіонату України з футзалу, СК «Контингент» припинив свої виступи у вищій лізі.

Команда «Контингент» провела у вищій лізі три сезони, і за цей час зіграла 78 ігор, в яких здобула 13 перемог, 14 звела внічию і 51 програла.

Тегі: футбол, Житомир, футзал, Контингент
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: