Сьогодні: Пт, 29-03-2024    13:37:25
Житомир » Новини » Житомир » 2013 » Март » 1 » 12:35:58

Робочий візит до дитячої лікарні за вирішення проблемних питань дитячої медицини

01-03-2013, 12:35:58 3810 Коментарі 0 Читать на русском

Робочий візит до дитячої лікарні за вирішення проблемних питань дитячої медицини

Робочий об’їзд дитячих лікувальних закладів міста провів сьогодні, 27 лютого 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із депутатами профільної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та гуманітарних питань.

Міський голова із депутатами оглянули найбільш проблемні питання: стан приміщення, технічне забезпечення дитячої поліклініки по вул. Першого Травня та дитячої міської лікарні по вул. Шевченка.

Лікарі скаржаться: застаріле медичне обладнання, аварійні мережі, відсутність капітальних ремонтів – і так уже багато років. Медичні працівники провели екскурсію по найгостріших питаннях лікувальних закладів, аби керівництво міста та депутатський корпус при прийнятті важливих для міста рішень зважали і на дитячу медицину. Адже сьогодні забезпечення галузей медицини, освіти та соціального захисту за своїми функціями здійснює держава. Однак, коштів, які реально спрямовуються на ці галузі, достатньо лише на виплату заробітної плати та оплати енергоносіїв.

Міський голова Володимир Дебой інформував, що питання виділення коштів на розвиток медицини підійматиме на розгляд депутатів. «Ми маємо спрямовувати кошти міського бюджету і на фінансування освіти та медицини Житомира. Я бачу необхідність оновлення обладнання, матеріально-технічної бази, ремонту приміщень, особливо комунікацій, які знаходяться у жахливому стані. Ми вже розпочали ремонт басейну», – сказав мер Житомира після огляду дитячої поліклініки.

Нині на базі поліклініки розпочато ремонт басейну. Повноцінний басейн необхідний для реабілітації та покращення стану здоров’я дітей за допомогою водних процедур.

На жаль, не всі депутати профільної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та гуманітарних питань взяли участь у робочому об’їзді дитячих лікувальних закладів з метою першочергового вирішення складних проблем. Більша частина депутатів була відсутньою.

НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: