Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:44:14
Житомир » Новини » Суспільство » 2014 » Июнь » 1 » 19:16:00 оновлено: 23:35:00

Перевезення особистих речей за кордон автомобільним транспортом

01-06-2014, 23:35:00 2605 Коментарі 0 Читать на русском

Перед кожним, хто надумав покинути рідну країну і переселитись в будь-який іншій точці світу, стоїть нелегке питання, а саме: перевезення особистих речей за кордон. Як перевезти речі під час переїзду на ПМЖ? Як вибрати найоптимальніший спосіб швидко і без зайвих затрат доправити великий багаж в іншу країну? На ці питання нам відповіли фахівці транспортної компанії Кий Авіа Карґо.

Перевезення особистих речей за кордон автомобільним транспортом - кий авіа карго

Перевезення особистих речей за кордон – це доволі марудна процедура. Адже, якщо ви налаштовані не просто на туристичну мандрівку, а маєте бажання оселитись надовго, то звичайною валізою не обійтися. І добре, якщо переїзд відбувається в сусідню країну, до якої рукою подати, і можна все скласти у вантажівку. А якщо пункт призначення – інший континент?

«Є три способи перевезення особистих речей за кордон, - розповіли в компанії Кий Авіа Карго. – В залежності від відстані та специфіки добирання, вантаж можна доправити автомобільним транспортом, скористатись вантажними авіаперевезеннями, або ж вдатись до транспортування морським транспортом, до так званих контейнерних перевезень. Також можна скористатись залізницею, але зважаючи на специфіку колій, найзручніше скористатись потягом при переїзді в Росію чи країни колишнього соцтабору. Якщо мова йде про країни Європейського союзу, то, звісно ж, найпростішим та найефективнішим буде скористатись послугами автомобільних вантажних перевезень».

Перевезення особистих речей за кордон автомобільним транспортом

Як розповіли у Кий Авіа Карго, цей спосіб найкраще надається для перевезення речей в країну, розташовану на нашому континенті. Це, у переважній більшості випадків, країни Європи. Перевага автомобільних перевезень у тому, що вони дозволяють здійснити транспортування вантажу практично «від дверей до дверей». Іншими словами, вантажівка необхідного розміру припаркується біля вашого дому, вантажники запакують в неї речі, і вона вирушить до місця призначення, де вантажники просто занесуть речі в новий дім. І все. Жодних додаткових транспортних маніпуляцій.

«При перевезенні особистих речей можна скористатись послугами колективних вантажів. Це коли у велику фуру завантажують багаж кількох власників, - розповіли у фірмі-перевізнику. – Таким чином перевезення речей може бути навіть дешевшим за послуги залізниці».   

Загалом, автомобільні перевезення є значно вигідніші за залізничні. Адже відсутня проблема транспортування від і до вокзалу чи залізничної станції (а це, в свою чергу, ті ж таки автомобільні перевезення). Єдиний недолік автомобільних перевезень вантажу полягає в тому, що триває він довше, і не по графіку, як на залізниці. Це відбувається через те, що на кожній митниці, яка траплятиметься по дорозі, відбуватиметься митний огляд вантажу. Тому, для ефективнішого транспортування, варто акуратно і фахово оформити усі супутні документи.


Тегі: Житомир, авто
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: