Сьогодні: Пт, 19-04-2024    17:38:45
Житомир » Новини » Кримінал » 2018 » Октябрь » 26 » 14:06:16 оновлено: 14:06:28

Суд відпустив під заставу домушника, який пограбував декілька квартир в Житомирі. ФОТО

26-10-2018, 14:06:28 1110 Коментарі 0 Читать на русском

Суд відпустив під заставу домушника, який пограбував декілька квартир в Житомирі. ФОТО
Днями працівники кримінальної поліції разом з патрульними затримали зухвалого домушника, який обікрав декілька осель в Житомирі, проте суд відпустив його під заставу.

Про деталі затримання зловмисника розповів начальник Головного управління Нацполіції Житомирщини Вячеслав Печененко.
 

"Іноземець перебував у розшуку львівськими колегами за вчинення грабежу. Можливо, ця обставина, а, можливо, природня підозрілість - але він не став на вимогу патрульних про зупинку його “Нісану” на виїзді з Житомира у напрямку Бердичева. Кілька десятків кілометрів переслідування і патрульні застосовують зброю, стріляючи по колесах. Автомобіль зупинився, але водій спробував утекти уже пішки - не вдалося: оперативники кримінальної поліції його затримали", - зазначив Печененко.


23 жовтня суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 95 тисяч гривень. До вечора того ж дня ця сума була внесена і підозрюваний вийшов на свободу.

"Чи з'явиться він за викликом слідчого 29 жовтня? Маю сумніви. Невже варто очікувати, поки він чи хтось з його "колег" обкраде будинок судді, аби затримані поліцією з такими зусиллями підозрювані так легко не ставали вільними, аби тримання під вартою для серійних злодіїв стало нарешті у нас нормою закону?", - написав в соцмережі очільник обласної поліції.





  

Тегі: домушник, Застава, пограбування, суд, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: