Сьогодні: Чт, 25-04-2024    14:26:27
Житомир » Новини » Суспільство » 2018 » Ноябрь » 1 » 08:38:23

Школи Житомира почали збирати інформацію про прописку дітей: в мерії назвали причини

01-11-2018, 08:38:23 1026 Коментарі 0 Читать на русском

Школи Житомира почали збирати інформацію про прописку дітей: в мерії назвали причини
Департамент освіти Житомирської міської ради звернувся до керівників загальноосвітніх навчальних закладів Житомира з проханням отримати від батьків довідки про місце реєстрації учнів.  

Як пояснили «Журналу Житомира» в мерії, мета даного звернення – зібрати та узагальнити інформацію про кількість дітей, які зареєстровані та проживають у місті Житомирі, навчаються у житомирських школах (гімназіях, ліцеях тощо) та тих, які не зареєстровані.
 

«Інформація про місце реєстрації дітей, які навчаються у Житомирі, не буде спрямована на встановлення будь-яких обмежень на отримання освіти, у тому числі, за територіальним принципом. Однак місту необхідно отримати достовірну інформацію щодо кількості дітей з інших територіальних громад для здійснення бюджетного планування. Адже міський бюджет бере на себе додаткові навантаження, забезпечуючи місцеві пільги, зокрема, на харчування», - зазначає заступник міського голови Вікторія Краснопір.


Надати довідку пропонується до кінця 2018 року. Довідки для родин мешканці багатоквартирних будинків в цей період отримуються у ВЖРЕПах, ОСББ та керуючих кампаніях, що обслуговують житловий фонд. Для приватного сектору необхідно звернутись до управління ведення реєстру територіальної громади, що знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2. (будівля між мерією та колишнім рестораном «Смоленськ»). 

«Керівники вищезгаданих підприємств та управління поінформовані щодо сприяння у видачі довідок батькам. Просимо батьків із розумінням поставитися до питання щодо надання цієї інформації», - говорять у міськраді.

Тегі: учні, прописка, Школа, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: