Сьогодні: Пт, 19-04-2024    18:51:30
Житомир » Новини » Влада » 2018 » Ноябрь » 8 » 13:57:48

У Житомирській міській раді з'явився новий депутат від БПП – Владислав Пучич

08-11-2018, 13:57:48 914 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській міській раді з'явився новий депутат від БПП – Владислав Пучич
Сьогодні, 8 листопада, на пленарному засіданні 42 сесії міської ради, Владислава Пучича зареєстрували депутатом Житомирської міської ради.

«Визнати обраним депутатом Житомирської міської ради наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку від Житомирської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Пучича Владислава Григоровича та зареєструвати його депутатом Житомирської міської ради», - зачитала постанову голова міської виборчої комісії Тамара Яремчук.
 

«Я хочу подякувати людям за довіру і підтримку. І дякую нашій чудовій команді  ви - неймовірні. Також, стоячи тут, я не можу не згадати мого попередника. Володимир Башек був гідним житомирянином і присвятив своє життя допомозі іншим. Крім відповідальності перед виборцями, я відчуваю відповідальність перед його пам’яттю», - сказав Владислав Пучич.


Довідково: Владислав Пучич свою громадською діяльність розпочав у 2004 році спочатку, це було студентське самоврядування, благодійна діяльність і зрештою антикорупційна діяльність. На минулих місцевих виборах обирався на 31 виборчому окрузі (Верхня Польова) від Блоку Петра Порошенка. Є членом партії Демократичний Альянс. Також Владислав Пучич був одним з організаторів житомирського Євромайдану та активним учасником Революції Гідності. З лютого 2014 року і до обрання нового складу міської ради Владислав Пучич як журналіст газети «20 хвилин» був членом міськвиконкому. Контакти для громадян: 063 334 974 24.

Нагадаємо, 20 вересня помер головний лікар дитячої лікарні, депутат Житомирської міської ради, Почесний громадянин Житомира Володимир Башек. Замість Володимира Башека депутатом міської ради від Блоку Петра Порошенка став Владислав Пучич.

Тегі: Пучич, депутат, міська рада, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: