Сьогодні: Пт, 29-03-2024    10:34:43
Житомир » Новини » Житомир » 2018 » Ноябрь » 13 » 16:20:24

Комунальники вже 2 місяці не можуть відкрити рух по вулиці Старовільській. ФОТО

13-11-2018, 16:20:24 1225 Коментарі 0 Читать на русском

Комунальники вже 2 місяці не можуть відкрити рух по вулиці Старовільській. ФОТО
Упродовж півтора місяці на вулиці Старовільській у Житомирі ремонтували тепломережі, і рух цією дорогою був перекритий. Увесь транспорт пустили в обхід - вулицею Перемоги. Для цього у вересні нанесли тимчасову жовту розмітку, яка забезпечує рух у дві смуги від майдану Короленка до перехрестя Грушевського-Троянівська. 

Нині на ділянках, де проводились ремонтні роботи, укладено новий асфальт, але рух вулицею так і не відновлено, повідомляє Житомир інфо.

Станом на ранок, 13 листопада, з боку майдану Короленка і досі висить знак «В’їзд заборонено», хоча це не зупиняє декотрих водіїв. Тим часом працівники «Теплокомуненерго» вже почали замальовувати жовту тимчасову розмітку на вулиці Перемоги.

Ремонт тепломереж закінчився близько двох тижнів тому, але із відновленням руху транспорту виникли труднощі, пояснює головний інженер КП «Житомиртеплокомуненерго» Валерій Бужинський.

«Довгий проміжок часу з моменту закінчення ремонтних робіт і відновлення асфальтного покриття не можна було вирішити питання з тим, щоб видалити ті смуги, які були нанесені на вулиці Перемоги, щоб відкрити рух по Старовільській. Станом на цей час смуги вже видалено, і підприємство “Міськсвітло” повинне зняти знаки і пустити рух так,як необхідно, як це було раніше», - розповів головний інженер КП «Житомиртеплокомуненерго» Валерій Бужинський.










Тегі: вулиця, РУХ, Житомир, Ремонт
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: