Сьогодні: Пт, 19-04-2024    02:49:15
Житомир » Новини » Житомир » 2018 » Ноябрь » 13 » 17:02:19

Начальник житомирського ТТУ перевірив якість надання послуг в тролейбусах та автобусах

13-11-2018, 17:02:19 1320 Коментарі 2 Читать на русском

Начальник житомирського ТТУ перевірив якість надання послуг в тролейбусах та автобусах
Начальник КП "ЖТТУ" Євгеній Демчик разом з начальником автобусного парку Романом Мусійчуком перевірили якість надання транспортних послуг в комунальному транспорті Житомира.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив начальник трамвайно-тролейбусного управління.
 

"Почали з автобусів, так як останнім часом почастішали випадки скарг на роботу водіїв. І хоча пасажири були всім задоволені, кілька недоліків я все-таки побачив. Більше скарг було щодо якості роботи тролейбусів. Зокрема, це відноситься до стану рухомого складу і температурного режиму в ньому. Над покращенням стану тролейбусів і трамваїв ми працюємо постійно. і намагаємося робити все, що в наших силах. до кінця тижня проведемо необхідні роботи, щоб в рухомому складі було тепліше", - написав Євгеній Демчик.


Також за словами Демчика, був звільнений водій комунального автобуса, через непрофесійне водіння якого постраждала житомирянка.

Нагадаємо, що в комунальному транспорті з недавнього часу працює сервіс Revizion. З його допомогою ви можете залишити відгук про роботу транспорту, написати скаргу або внести пропозицію про поліпшення якості роботи.


Тегі: перевірка, Житомир, ТТУ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Юрко
1 gp (Юрко)   • 11:19:21, 14-11-2018 [Материал]

І ніхто з пасажирів не вимагав прибрати валідатори???))
avatar

Інші новини Житомир: