Сьогодні: Пт, 29-03-2024    15:57:41
Житомир » Новини » Спорт » 2018 » Ноябрь » 20 » 10:44:47

«Стоять найвищі завдання»: хавбек ФК «Полісся» розповів, чому перейшов у житомирський клуб

20-11-2018, 10:44:47 1130 Коментарі 0 Читать на русском

«Стоять найвищі завдання»: хавбек ФК «Полісся» розповів, чому перейшов у житомирський клуб
Досвідчений хавбек Денис Скепський має досвід виступів в УПЛ, пограв закордоном, був одним з лідерів "Черкаського Дніпра", який ледь не вийшов до еліти, а зараз він захищає кольори "Полісся". 

В інтерв'ю сайту UA-Футбол футболіст розповів, чому зробив свій вибір на користь команди з Житомира.
 
- Денисе, Ви починали сезон в Миколаєві, але провели всього два місяці. Пішли з клубу за власною ініціативою були інші причини?

- Чесно кажучи, про перехід до Миколаєва залишилися погані враження. Причини відходу не хотілося б розкривати. Залишився нехороший осад, але скажімо так, потиснули один одному руки і розірвали контракт за обопільною згодою сторін. Це напевно найбільш невдалий і самий необдуманий перехід в моїй кар'єрі!

- Чому саме Полісся?

- Тут відповідь однозначна - тому що прийняв команду Анатолій Безсмертний, а я з ним працював уже раніше в Полтаві, і про нього у мене тільки позитивні враження. Ми з ним здзвонилися і він мене запросив, а я довго не думав.

- Ваша команда вийшла на друге місце в групі. Яке завдання стоїть перед Поліссям?

- Перед Поліссям стоять найвищі завдання. Вихід в Першу Лігу це зараз першочергове завдання, а далі вже буде видно. При тому, що відбувається в Житомирі, і що робиться для команди, думаю, завдання ще будуть вищі!

- Як би Ви особисто для себе підвели підсумок 2018 футбольного року...

- Для мене він вийшов не дуже хороший. Пропустив першу частину року через травму (порвав меніск) і не встиг відновиться. Потім Миколаїв... Задоволений, що все ж таки з Поліссям наприкінці року знайшли свою гру і вдало закінчили рік. Здобули 4 перемоги і ділимо перше місце з Минаєм.

- Через реконструкцію стадіону в Житомирі, команда грає в Новограді-Волинському. Є інтерес до матчів у цьому місті?

- Інтерес невеликий, але на грі з Минаєм нас дуже добре підтримували. Але навесні вже будемо приймати суперників у Житомирі, так як поле і стадіон будуть готові. Думаю, в Житомирі буде ходити багато людей.

- Чого на Вашу думку не вистачає Другій лізі, щоб підняти інтерес до змагань?

- На мій погляд не вистачає якості футболу. Ні для кого не секрет, що зараз практично всі ігри граються в боротьбі, так би мовити, бий-біжи. На це впливає якість полів і не вистачає досвідчених футболістів

- Команда пішла у відпустку? Ваші плани на зимову перерву?

- Перші плани добре відпочити і побути з рідними та близькими, накопичилося багато справ. Ну і відпочивати буду активно, так як відпустка два місяці, треба хоч якось підтримувати форму.

- Наскільки відомо Ви дуже любите порибалити. У Житомирі від хобі не відмовилися?

- У Житомирі біля бази є ставочок, один раз рибалив, більше не було часу, та й похолодало, коли я переїхав.

- Ваш рекорд і в якому місті був спійманий трофей?

- Найкраща рибалка це у нас Чернігові на Десні - ця річка багата рибою. Навесні я дуже добре порибалив - дозволяв час, коли після травми відновлювався. Зловив дуже багато лящів, найбільший був 2 кг. Я на озері не рибалю, віддаю перевагу фідерній на Десні.

Нагадаємо, житомирський ФК "Полісся" здобув перемогу в останньому офіційному матчі 2018 року, та в якості лідера групи А, разом із ФК "Минай", завершив осінню частину сезону 2018/19 в ІІ лізі.


Тегі: футбол, ФК Полісся, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: