Сьогодні: Пт, 19-04-2024    17:44:02
Житомир » Новини » Кримінал » 2018 » Ноябрь » 28 » 17:50:29

Фейкові газівники ходять по квартирах в Житомирі: від шахраїв постраждала 87-річна жінка

28-11-2018, 17:50:29 2104 Коментарі 0 Читать на русском

Фейкові газівники ходять по квартирах в Житомирі: від шахраїв постраждала 87-річна жінка
87-річна житомирянка пустила в свою квартиру двох жінок, які представилися працівниками газового підприємства. Після візиту жінок пенсіонерка виявила пропажу 25 тисяч гривень. Про це «Журналу Житомира» повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.

«До квартири самотньої пенсіонерки візитери постукали близько 12.00. За словами незнайомок, вони повинні були перевірити покази лічильника газу у квартирі. Довірлива жінка впустила обох в оселю та провела одну з них на кухню, де і встановлений засіб виміру. Інша «гостя» залишилась у коридорі», - інформує поліція.

Допоки перша з візитерок розмовами відвертала увагу пенсіонерки, друга встигла понишпорити по кімнатам квартири та віднайти заощадження у сумі 25 тисяч гривень. Після цього «контролерки» чемно подякували та пішли.

Сама ж господарка оселі виявили крадіжку лише згодом увечері і звернулась з відповідною заявою до відділу поліції.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження, проводяться заходи для встановлення осіб жінок, які побували у квартирі літньої жінки. Поліцейські переконливо радять не впускати до своїх осель незнайомців, а у разі необхідності таких візитів подбати про присутність сусідів або родичів.

Тегі: Житомир, поліція, газівники, шахраї
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: