Сьогодні: Сб, 20-04-2024    14:17:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2018 » Декабрь » 4 » 16:40:11

Молодий «бізнесмен» залишив жителів Житомирщини без вікон і без грошей

04-12-2018, 16:40:11 1024 Коментарі 0 Читать на русском

Молодий «бізнесмен» залишив жителів Житомирщини без вікон і без грошей
На Житомирщині поліція викрила чоловіка у шахрайствах з виготовлення вікон. Слідчі Чуднівського відділення поліції розслідують до десятка подібних історій з невдалою заміною вікон в оселях жителів району. 

Як повідомили «Журналу Житомира» в ГУНП Житомирщини, упродовж осені поточного року до поліції Чуднівщини надійшла низка звернень від жителів різних сіл і селищ району із наріканнями на певного «підприємця». Той обіцявся виготовити і встановити у помешканнях потенційних клієнтів металопластикові вікна і двері, однак після попередньої сплати клієнтами частини коштів зв'язок із чоловіком зникав.
 

«Усі історії розвивались за схожим сценарієм: у тому чи іншому селі з’являвся молодий чоловік і пропонував місцевим жителям свої послуги. При цьому він називався приватним підприємцем і навіть заключав нібито офіційні договори з клієнтами на послуги з виконання робіт. Потому робив відповідні заміри вікон чи дверей і брав з людей завдатки – від 350 до понад 1000 гривень залежно від об’єму замовлення. Згодом з’ясувалось, що названої особи-підприємця не існує, а його самого замовники відшукати не в змозі», – розповів начальник Чуднівського ВП ГУНП Анатолій Корнієць.


Поліцейські встановили, що до вказаних фактів причетний 21-річний житель району. Молодик ніде не працював, натомість, мандруючи Чуднівщиною, ошукував людей. Свою вину він визнав.

Нині встановлена його причетність принаймні до семи подібних випадків. За чинним законодавством йому може загрожувати покарання – від штрафних санкцій і аж до позбавленні волі строком до 3 років.

Тегі: житомирщина, Вікна, поліція, бізнесмен
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: