Сьогодні: Сб, 20-04-2024    12:21:23
Житомир » Новини » Кримінал » 2018 » Декабрь » 12 » 15:05:16

У Житомирській області затримали чоловіка, який вбив сокирою жінку

12-12-2018, 15:05:16 1201 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області затримали чоловіка, який вбив сокирою жінку
11 грудня у селі Станційне Лугинського району Житомирської області знайшли тіло вбитої жінки. За кілька годин поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві.

Як стало відомо "Журналу Житомира", повідомлення про подію надійшло від жительки села, яка зайшла у будинок односельчанки у справах та виявила її мертвою. В ході розслідування поліцейські з’ясували, що 38-річна загибла проживала у будинку з співмешканцем. Чоловік уранці поїхав на роботу до райцентру і на момент виявлення тіла жінки ще не повертався.
 

"У першу чергу, серед інших заходів, ми провели подвірний обхід та опитування місцевих жителів. Так, з’ясувалось, що у першій половині дня загиблу бачили у компанії кількох односельців", - розповів начальник Лугинського відділення поліції Олег Шебета.


Поліцейські розпочали перевірку цих осіб, а також тих, хто раніше уже потрапляв у поле зору правоохоронців через правопорушення. У результаті цього вдалося встановити ймовірну причетність до вбивства 26-річного місцевого жителя. Молодика поліцейські розшукали на одній з вулиць села, коли він прямував додому.

"Плями бурого кольору на його одязі, а також інші зібрані поліцейськими свідчення про обставини події, змусили чоловіка розповісти про скоєне. Попередньо відомо, що він разом із загиблою прийшов до її будинку, де між ними виникла суперечка. Згодом він зробив вигляд, що йде геть, але через якийсь час повернувся і накинувся з сокирою на жінку, яка лежала на ліжку", - розповіли в ГУ Нацполіції Житомирщини.

Чоловік, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності і нині є обвинуваченим у низці крадіжок, затриманий. Йому загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 15 років.

Тегі: Житомирська область, поліція, жінка, вбивство
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: