Сьогодні: Ср, 24-04-2024    18:00:33
Житомир » Новини » Житомир » 2018 » Декабрь » 18 » 16:13:37

У Житомирі більше не утворюватимуть Богунську та Корольовську районні ради

18-12-2018, 16:13:37 1105 Коментарі 1 Читать на русском

У Житомирі більше не утворюватимуть Богунську та Корольовську районні ради
7 скликання стане останнім для Богунської та Корольовської районних рад у місті Житомирі. Відповідне рішення «Про неутворення районних у місті Житомирі рад» було прийнято на сесії міської ради сьогодні, 18 грудня.

«1. Не утворювати Богунську та Корольовську районні ради у м. Житомирі на наступне (восьме) скликання та в подальшому. 2. Богунській та Корольовській районним радам м. Житомира сьомого скликання здійснювати свої повноваження в обсязі, визначеному Житомирською міською радою, до закінчення повноважень Житомирської міської ради сьомого скликання», - йдеться у рішенні.

Відтак, на наступних місцевих виборах житомиряни не обиратимуть депутатів до Богунської та Корольовської районних рад.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в адмінбудівлях районних рад створтять центри надання соціальних послуг «Прозорий офіс». В будівлях буде здійснено реконструкцію за сучасними проектами з улаштуванням комфортних зон очікування та прийняття документів, дитячої кімнати, приміщень обробки документів. Раніше головний архітектор міста Юрій Безбородов показав, як можуть виглядати фасади оновлених адміністративних будівель, а також яким буде Центр надання адміністративних послуг у Корольовському районі міста Житомира.

Тегі: районні ради, вибори, міська рада, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Hoakina
1 Hoakina (Hoakina)   • 18:44:17, 18-12-2018 [Материал]

менше дармоїдів буде
avatar

Інші новини Житомир: