Сьогодні: Пт, 29-03-2024    00:24:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2018 » Декабрь » 24 » 10:59:57

Оперативники УПН на житомирському автовокзалі затримали жінку з наркотиками

24-12-2018, 10:59:57 1485 Коментарі 0 Читать на русском

Оперативники УПН на житомирському автовокзалі затримали жінку з наркотиками
На центральному автовокзалі Житомира по вул. Київській Управління протидії наркозлочинності затримало підозрілу жінку, у неї вилучили пігулки, що, за попередніми даними, містять наркотичні речовини.

"Під час проведення оперативних заходів працівники підрозділу протидії наркозлочинності ГУНП з’ясували, що одна з пасажирок може мати при собі заборонені речовини. Відтак жінку затримали та запропонували продемонструвати вміст кишень та сумки. У результаті у неї виявили майже 2 десятка пігулок лікарських засобів, що використовуються у замісній підтримувальній терапії наркозалежних", - інформує ГУНП Житомирщини.

Жінка, 53-річна жителька м. Києва, пояснила, що придбала препарати для особистого споживання у своєї знайомої жительки м. Бердичева.

Виявлене поліцейські вилучили та підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження. Нині розпочато кримінальне провадження, поліцейські з’ясовують шляхи розповсюдження заборонених для вільного обігу медпрепаратів.

"Відповідно до чинного законодавства такі незаконні дії караються штрафом або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк", - наголошують у поліції.

Тегі: затримання, Житомир, наркотики, жінка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: