Сьогодні: Пт, 19-04-2024    07:36:07
Житомир » Новини » Армія » 2018 » Декабрь » 26 » 08:33:10

На Житомирщині завершилися збори резервістів Десантно-штурмової бригади. ФОТО

26-12-2018, 08:33:10 1089 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині завершилися збори резервістів Десантно-штурмової бригади. ФОТО
У Житомирській області завершилися збори з особовим складом оперативного резерву першої черги для військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Як повідомляє прес-служба командування ДШВ, тренування тривали протягом 20 днів.

Основна кількість резервістів, які прибули на позапланові збори до військових частин ДШВ – є учасниками бойових дій на сході України. Розпочалися збори із отриманням резервістами закріпленої зброї та комплексного заняття із дотримання заходів безпеки під час практичних занять з бойової підготовки та заходів повсякденної життєдіяльності.

Враховуючи стислі терміни підготовки, заняття проходили в досить насиченому та десантному ритмі. Під керівництвом досвідчених інструкторів, резервісти підвищували власні практичні навички під час занять з вогневої, інженерної, технічної, спеціальної, повітрянодесантної  підготовки, тактичної медицини тощо.

Окрім того, резервісти відпрацювали безпарашутне десантування з вертольотів Мі-8 за допомогою спеціального обладнання «Адаптер-1М». А під час занять з психологічної підготовки, військовозобов’язані тренувалися долати «танкобоязнь». Тобто проходили обкатку танками, тренувалися у їхньому знищенні ручними протитанковими гранатами.

Значна увага приділялася в ході занять зі спеціальної підготовки, удосконалення професійних навичок в роботі на бойовій та іншій техніці, її обслуговуванні тощо.

Наприкінці зборів, резервісти здавали заліки з усіх предметів підготовки, показавши хороші результати.










Тегі: ДШВ, Десантники, армія, збори
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: