Сьогодні: Ср, 17-04-2024    01:45:59
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Январь » 4 » 10:44:04

На Житомирщині поліцейські затримала п'яного водія, який пропонував їм хабар

04-01-2019, 10:44:04 1009 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині поліцейські затримала п'яного водія, який пропонував їм хабар
У місті Андрушівка водій намагався відкупитися від поліцейських, які зловили його п'яним за кермом. Факт спроби дачі неправомірної вигоди був задокументований.

Як повідомляє «Журналу Житомира» ГУНП Житомирщини, у ніч з 2 на 3 січня інспектори сектору реагування патрульної поліції Андрушівського ВП помітили «Москвич», що рухався із порушенням правил дорожнього руху. Відтак правоохоронці зупинили автомобіль.

За кермом знаходився 24-річний житель Андрушівки. Поліцейські вказали чоловікові на допущене ним порушення та, у ході спілкування, помітили, що той має явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Тож запропонували чоловікові пройти відповідне освідування. Однак керманич навідріз відмовився, натомість, зрозумівши, що його буде притягнено до відповідальності, вирішив «залагодити питання» та запропонував поліцейським 1000 гривень.
 

«Факт пропозиції хабара був належним чином задокументований слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України», - повідомив в.о. начальника Андрушівського відділення поліції Олексій Зозуля.


За чинним законодавством подібні протиправні дії можуть обернутися для чоловіка покаранням – від штрафних санкцій і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

Тегі: поліція, П'яний, хабар, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: