Сьогодні: Чт, 25-04-2024    02:53:43
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Январь » 8 » 15:46:14

«П'яне» вбивство на Житомирщині: чоловік до смерті побив товариша по чарці

08-01-2019, 15:46:14 1293 Коментарі 0 Читать на русском

«П'яне» вбивство на Житомирщині: чоловік до смерті побив товариша по чарці
6 січня у селі П’ятка Чуднівського району у приватному будинку було виявлено тіло людини. Мертвого 54-річного чоловіка у власному будинку знайшли місцеві жителі і повідомили про це у поліцію.

"Під час першочергових заходів та огляду місця події поліцейські звернули увагу на синці на обличчі померлого. А розпитавши місцевих жителів, ми з’ясували, що, хоча господар і проживав самотньо, але напередодні його бачили у компанії місцевого жителя, з яким той вживав спиртне", – коментує начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Попередньо встановлено, що 5 січня загиблий разом із 50-річним односельцем разом чаркували біля сільського клубу. Саме тоді між ними виник конфлікт і молодший товариш наніс старшому кілька ударів по голові. 

Потім він дотягнув чоловіка до його ж дому, вклав до ліжка, а сам переночував у сусідній кімнаті. На ранок, побачивши, що господар помер, чоловік утік.

За висновками експертів, смерть 54-річного чоловіка настала унаслідок завданої черепно-мозкової травми. Поліцейські затримали причетного до злодіяння, нині йому оголошено про підозру у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень. За вбивство чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Тегі: поліція, житомирщина, вбивство
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: