Сьогодні: Пт, 19-04-2024    13:10:33
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Январь » 15 » 10:18:53

Обмін копійок на купюри: куди в Житомирі можна здати монети будь-якого номіналу. ФОТО

15-01-2019, 10:18:53 2752 Коментарі 1 Читать на русском

Обмін копійок на купюри: куди в Житомирі можна здати монети будь-якого номіналу. ФОТО
Житомиряни і жителі області можуть обміняти копійки на паперові гроші у необмеженій кількості. Про це "Журналу Житомира" повідомили у Житомирському регіональному управлінні ПриватБанку.

У касі відділення ПриватБанку за адресою м. Житомир, вул. Київська, 47 (поблизу школи №17) працює спеціальний апарат для швидкого перерахунку монет. Лічильник монет здатен за секунди порахувати такі суми копійок, на перерахунок яких у ручному режимі касиру знадобилося б і декілька годин.
 

“Звісно, розміняти монети на паперові гроші можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Однак, якщо потрібно обміняти велику суму копійками - понад 100 гривень, то для зручності клієнтів, ми радимо це робити у відділенні, де є спеціальний лічильник копійок. Таким чином клієнт економить свій час, а каса для перерахунку великої кількості монет не припиняє роботу на довгий час і касир швидко повертається до обслуговування інших клієнтів”, - розповіла Ганна Павлюк, керівник напрямку “Касове обслуговування” Житомирського регіонального управління ПриватБанку.


Лічильник немає обмежень щодо номіналів монет. Приймаються до обміну навіть 1 та 2 копійки. Монети потрібно лише відсортувати відповідно до номіналів.

У житомирському відділенні ПриватБанку однією з найбільших сум, яку клієнт разово вносив для обміну на паперові гривні, було 5000 грн копійками.






Тегі: монети, Житомир, копійки, Приватбанк, обмін
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Hoakina
1 Hoakina (Hoakina)   • 10:49:45, 15-01-2019 [Материал]

як цікаво! ото техніка яка є!
avatar

Інші новини Житомир: