Сьогодні: Сб, 20-04-2024    14:26:06
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Январь » 16 » 13:43:59

Сухомлин розповів про плани щодо ремонту доріг у Житомирі на 2019 рік

16-01-2019, 13:43:59 1126 Коментарі 0 Читать на русском

Сухомлин розповів про плани щодо ремонту доріг у Житомирі на 2019 рік
Житомир намагається об'єднатися із областю, щоб залучити до ремонту доріг в регіоні зарубіжні компанії, яких не цікавлять дрібні замовлення.

Про це мер міський голова Житомира Сергій Сухомлин сказав 15 січня в інтерв’ю Житомир інфо.
 

«Для того, щоб робити нормально дороги, нам необхідно мати обсяг замовлення близько 300 мільйонів гривень на рік. Є прибалтійські компанії, які приїжджали, турецькі - вони готові заходити на такий обсяг, тому що під такий обсяг вони готові ставити асфальтний завод, завозити техніку, і тоді можна говорити про якийсь якісний ремонт (...). Останнім часом із областю намагаємося об'єднатися. Тому що, якщо в минулому році у нас на дороги було виділено 30 мільйонів, то в цьому році ми плануємо 80-90 мільйонів. І якщо компанія виграє в області ще тендери на близько 200 мільйонів, тоді це їм вже цікаво», - сказав Сухомлин.


На репліку щодо неякісного ремонту вулиці Перемоги міський голова зауважує: «На жаль, я сам дороги робити не вмію. Користуємося послугами тих компаній, які є на ринку. І якщо на Перемоги ще більш-менш, то по Покровській ще гірша була ситуація, з підрядниками ми не розрахувалися на даний момент за ту якість роботи, яка там була».

Також мер розповів про плани спрямувати на ремонти доріг близько 40 мільйонів гривень з бюджет розвитку міста.
 

«Бюджет розвитку, який у нас зараз залишився до розподілу - це близько 100 мільйонів гривень. З них близько 40 мільйонів ми плануємо пустити на дороги і сподіваємося ще отримати співфінансування з дорожнього фонду приблизно в такому ж розмірі або трохи більше», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, в 2018 році в Житомирі за 12,6 млн грн відремонтували дорожнє покриття на вулиці Перемоги.

Тегі: Житомир, Сергій Сухомлин, ремонт доріг
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: